שאלה לי אליכם...

Stimpi487

New member
שאלה לי אליכם...

אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלה... אם לא... אני מתנצלת. אז ככה, אני מכינה עבודה על השפעת העישון על כלי הדם וההשלכה על הפעילות הספורטיבית. אני יודעת שטרשת עורקים עלולה לגרום לתעוקת חזה (כאב במרכז החזה, המופיע בשעת מאמץ כתוצאה מאספקת דם שלא מספקת ללב מספיק חמצן). למרות שאני בטוחה שיש עוד השלכות, זה הדבר היחיד שמצאתי שמתקשר להשפעת העישון על כלי הדם וההשלכה על פעילות ספורטיבית... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכך שתספרו לי על עוד השלכות על הפעילות הגופנית כדי שאני אדע על מה לחפש חומר. תודה, נועה

זולו60

New member
המלצה

היכנסי לאתרי בריאות, או למנוע חיפוש גוגל כתבי עישון או כלי דם אני בטוחה שתוכלי שם לשמוע הרבה שבעלי מקצוע בתחום הרפואה. בהצלחה

Stimpi487

New member
אני יודעת...

זה מה שעשיתי עד עכשיו... מצאתי הרבה חומר על ההשפעות של העישון על הגוף אבל לא על ההשלכות שלהן על הפעילות הספורטיבית. תודה בכל זאת! נועה

גלים111

New member
היי...

באופן לא מקצועי לחלוטין, אני יכולה לספר לך שאצל מעשנים כבדים של שנים רבות, יש קושי בנשימה בעת פעילות ספורטיבית. הם מתנשפים בעת מאמץ הרבה יותר מלא מעשנים. כנראה זה נגרם עקב פסולת שמצטברת בדרכי הנשימה וחוסמת את מקום החמצן. אני אומרת לך את זה רק ממקום של נסיון. לא מכירה בדיוק את המונחים הרפואיים. נסי לעשות חיפוש בכיוון של עישון ודרכי הנשימה או נפח ריאות וכד'.

למעלה