שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

לפעמים אני לא יכולה להתחיל משפט במילים "חשבתי" ו"התקשרתי",כאילו,אני מרגישה שאני לא יכולה להגות את המילים האלה.. ואם אני בכל זאת אומרת אותן בכוח אז זה נשמע מוזר כאילו אני בולעת את המילה,או שאני צריכה לחזור מלא פעמים על ה"חש" כדיי להצליח להגיד... מישהו אולי מבין על מה אני מדברת? זה קורה רק עם המילים האלה...

בהחלט מבינים אותך

לכולם פה יש בעייה בדיבור. תספרי קצת על עצמך ואיך הגעת לפורום שלנו? ברוכה הבאה

shuky63

New member
האם אלו שתי המילים היחידות בהן

את נתקעת או שזה בעיקר בהן?

שלום :)

אני בת 18,הגעתי אליכם דרך פורום שאלה קטנה... אז זהו שאלה שתי המילים היחידות שנתקלתי בהן. אני בד"כ מחליפה אותן כל פעם שאני צריכה להגיד אותן. במקום להגיד חשבתי אני אומרת "הייתי בטוחה" נגיד. כאילו,אני מתחילה להגיד חשבתי,מרגישה שאני לא מסוגלת להוציא את זה ואז מחליפה

shuky63

New member
יש לי רעיון לאלי

קימת התאוריה הפסיכולוגית לגימגום שאומרת שהגימגום הוא בלם של התת מודע שבעצם משהו פנימי בולם אותך מלדבר.כיוון שאצלך אלו רק שתי מילים את בהחלט יכולה לחשוב על המשמעות שלהן. למשל להגיד חשבתי ש... זה אומר לבקש ממישהו להסכים לדרך שאת חושבת שמשהו צריך להיות,אז אולי את לא מספיק בטוחה בשיפוט שלך בזכות שלך לחשוב דברים מסוימים. תחשבי אם בילדותך כשהבעת מחשבות שלך איך התיחסו אליהם במשפחה הקרובה שלך. אלו סתם דברים שאני זורק מהראש כי אני לא מכיר אותך אבל את יכולה לנסות להתפרע עם זה קצת. ומשהו אחר בנימה אישית:השיר שמצוטט בחתימה שלך עשה לי את היום.פנקס הקטן היה דמות נערצת עלי בנעורי.

יש בזה משהו... באמת יכול להיות..

תן לי לחשוב קצת על העניין. ובאמת באמת באמת אבל באמת תודה לך
ואין ספק,שיר פשוט ענק.

למעלה