שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

אם וג'טה היה (כשהיה קטן) נסיך הסיאנים אז עכשיו הוא לא אמור להיות מלך? כי אבא שלו היה המלך ועכשיו הוא מת,והוא אמור להיות היורש...

gokussj2

New member
טוב הוא לא בדיוק...

הספיק להיהפך למלך כי זמן קצר אחרי שהמלך וג'יטה נהרג ע"י פריזה , פריזה השמיד גם את הכוכב כולו.

Brolly

New member
בעקרון אם יהיה לסאיינים כוכב אז הוא

יהיה המלך שלו
הוא לא נהפך למלך כי לא היה מי שיכתיר אותו P;

gokussj2

New member
האמת כבר עברתי על הרבה מאוד...

אתרים בעברית העיצובים שלהם פשוט יפים אחד אחד אבל מבחינת תוכן הם זבל כי כל מי שפותח אתר ראה את הסידרה בערוץ הילדים או שהוא פשוט לא מדייק בפרטים.

g0tenx

New member
קבלו אתר תותח !!!

אתר מצוין שישי בו הכול!! ואם אתם יכולים גם תצביעו!!

gokussj2

New member
הבאת את זה כבר מלא פעמים ו...

האתר הזה עם עיצוב יפה אבל חרא של תוכן, מלא טעויות גם במידע וגם טעויות כתיב , המון דברים מיותרים , פרקים להורדה אחד לא קשור לשני ובסה"כ 7 פרקים כל אחד מתקופה אחרת מעורבב בלאגן אחד גדול, זה אתרים שאני שונא , פשוט לקרוא ולהתעצבן.

g0tenx

New member
טוב אל תכעס עלי!

הבן אדם ביקש אתר טוב אז לדעתי זה אתר טוב אז נתנתי לו את הכתובת..

gokussj2

New member
מצטער להגיד לך...

עברתי עכשיו על האתר ההישג שלו זה שהוא הצליח להיראות פחות מגוחך מהאתר הקודם במידע שלו אבל המידע בו גם כן עם הרבה טעויות ויש דברים מיותרים ודברים חסרים ניסוח לא טוב של מידע. הם שמים כל שבוע את חמשת הפרקים האחרונים שהיו בערוץ הילדים( ממש את הפרקים בעברית) וזאת טעות כי כולם כבר ראו אותם אז למה לעשות את זה , עדיף לעשות רשימה של כל הפרקים להורדה מההתחלה ועד הסוף ובאנגלית כי הכי קל להבין וגם יש רמה לטקסט.העונה דרגון בול לא תהיה בערוץ הילדים לכן כדאי היה גם כן לשים אותה וממש לא בעיה להשיג את הפרקים , לשים בכלל את כל העונות לחפש את כל הסרטים לא משנה באיזה איכות העיקר שיהיה. אנשים מוכנים לראות את הסידרה בכל איכות שהיא בגלל שהם מכורים לזה. אפשר למצוא הכל בקאזה , אימיול וכו'.

g0tenx

New member
באמת אתר טוב...

ונ.ב. אם יש פה מישהו שרוצה להיצטף לצוות של אתר שעומד להיבנות בימים הקרובים שישלח לי הודעה באיסי 237172277

למעלה