שאלה לי אליכם

gokussj2

New member
תיקון

כשקאיושין הזקן עושה הקרבה הוא נותן את אנרגיית החיים שלו לגוקו וג'יטה חוזר לחיים בזמן הקרב עם קיד בוו על כוכב הקאיושינים כשהוא אומר לדנדנה לבקש מהדרקון להחזיר את כל מי שנהרג מבוקר הטורניר העולמי לחיים

danihell7734

New member
בדיוק סיימתי לראות את הפרק חחח

ואני עדיין לא הבנתי את זה: הקיו שין הזקן הוא קיו שין עצמו בעוד 15 דורות,או שהוא אחד מאבותיו של קיו שין הרגיל?

anauis

New member
צודק!

זה באמת אשמת ערוץ הילדים שמעודדים את התפשטות הנובים. הם בסך הכל ילדים קטנים , שלא מבינים כלום מהחיים שלהם. ובמקום להתלונן על זה שהם לא יודעים כלום מהחיים שלהם לנסות להסביר להם קצת , כי ממה שראיתי על כל נוב שמתלונים עוד עשר נובים צצים מערוץ הילדים(כמו מקקים). שמתי לב גם שכולם כאן יורדים עליהם ומתלוננים על זה שהם שורצים כאן , אבל מצד שני תחשבו על זה שאם הם לא היו כאן אז באמת הפורום היה יבש , כל עוד הם כאן יש לנו על מי לרדת ולהתולנן וזה גם דרך טובה להעביר תזמן. אבל לא להעליב אותם יותר מידי הם עדיין ילדים קטנים , כפי שראיתם חלק מהם עדיין לא למדו להשתמש בסימני פיסוק .

Matrix man

New member
אוי באמת

ואני מצטט: "כל עוד הם כאן יש לנו על מי לרדת ולהתולנן וזה גם דרך טובה להעביר תזמן." אתה לא מבין שזה סתם עושה את הפורום למקום מסריח? במקום להיפתח כדי שייצטרפו עוד משתמשים רוב המשתמשים הקבועים כאן מעליבים וקוטלים ילדים שלא מבינים בסדרה ושלא ראו את כל הסדרה ביפנית או נורווגית או מה שזה לא יהיה... קיצור שורה תחתונה אם מישהו כותב מקיטה או פאריז ודברים כאלה, אתם לא חייבים להתחיל להראות לכל העולם שאתם יודעים שקוראים לדמות וג'יטה או פריזה כי טכנית זה השם של הדמויות בארץ הקודש ולמרות שזה שם מפגר בעליל לדעתי זה נורמלי שילדים בפורום משתמשים בו...

anauis

New member
זה לא רק עניין השמות , זה גם העובדה

שלפעמים הם אומרים דברים לא קשורים ושואלים שאלות מפגרות. אין לי כח להוכיח לך את זה מהודעות קודמות.

URNFS

New member
בדיוק

כמו שקוראים פה לטנשין האן "טיאן" או לשטן "הרקול" (ולא,זה לא השם הפרטי שלו -_-)...אתם לא רואים אותי מתלונן.

kick ass70

New member
זה בכלל לא ככה..

תקשיב מקיטה בשבילך.. קיצור חוזר לחיים כי המלך יאמה (זה מעולם המתים האדום הענק..) מחליט שצריך להחזיר משהו חזק מעולם המתים כדי להרוג את בוו עכשיו גוקו זה מי שחוזר לחיים בזכות קאיו שין הזקן שמקריב את החיים שלו

gokussj2

New member
להזכירך וג'יטה עדיין מת גם כשהוא...

חוזר לכדור הארץ יש לו עדיין את ההילה על הראש הוא חוזר להיות חי רק אחרי המשאלה

Ruki V verh

New member
סתם ראיתי את הדיון נראה מעניין

נתחיל ונגיד שכול מיש ראה את הסידרה באנגלית או יפנית לא יכול לראות אותה בעיברית זה הרס של הסידרה ערוצים הילדים מצנזר והורס את התירגום חוץ מהכול של ווג'יטה הקולות מגעילים. כול מי שיש לו ידע בסיסי באנגלית מליץ לו להוריד את הסידרה מקאזה ולראות אותה באנגלית ואז לדבר.

gokussj2

New member
אגב אני רואה עכשיו שיש...

פרקים עם שמות בעברית בקאזה

למעלה