שאלה לי אליכם

MantrA boy

New member
שאלה לי אליכם

למישהו יש אתר או משהו שמסביר על כל הסוגים של הסופר סאיה וכל זה??? כי אני רוצה להרחיב את אופקי לגבי זה תודה מראש:]

gokussj2

New member
לפי המסר בחתימה שלך...

אני מבין שגם אתה מוריד בקאזה

Brolly

New member
למי שעצלן לחפש אני ארשום פה

ס"ס 1- מצב הסופר סאיין הראשון, התחזקות גדולה, השיער נעמד אבל לא עד הסוף, בד"כ הופכים למצב הזה ממצב רגשי עמוק שגורם לגוף של הדמות להתפתח לזה (לגוקו זה היה קרילין שמת, לוג'יטה זה היה הרצון להישאר בחיים ולא למות בכוכב שהוא התאמן עליו, לטראנקס זה היה גוהאן שמת ולגוהאן זה היה הרצון להתחזק ולגרום לגוקו להיות גאה בו), כל שאר הילדים של הסאיינים נולדו פשוט כבר אחרי שההורים שלהם נהפכו לסופר סאיינים, אז להם היה פשוט יותר אולטרה סופר סאיין- הגוף מתעבה מאוד, השיער נשאר אותו הדבר, מתחזקים עוד יותר מס"ס, אבל נעשים יותר איטיים, וג'יטה וטראנקס הם הדמויות שהפכו לצורה הזאת ס"ס 2- ברמת העוצמה של אולטרה סופר סאיין אבל ב2 הבדלים עיקריים: א) השיער עומד עד הסוף ב) אין את הגורם התעבות והירידה במהירות ס"ס 3- השיער צומח עד לישבן והמצח מתעבה, המצב האולטימטיבי בדרגון בול זי(לסאיינים), מתחזקים בצורה פנומנלית, גוקו וגוטנקס מגיעים למצב הזה אחרון חביב,אוזארו- העצמה מתחזקת פי 10 והופכים לקוף ענקי, למצב הזה הופך גוקו בדרגון בול, ווג'יטה וגוהאן בדרגון בול זי אני לא אדבר על ס"ס 4 כי זה לא קשור לדרגון בול זי

למעלה