שאלה לי אליכם.

NiKi†a

New member
שאלה לי אליכם.

אתם חושבים שמיוז צריכים להוציא עוד סינגל מהאלבום האחרון? או שהם בהחלט הוציאו מספיק סינגלים וקידמו את מכירות האלבום מעל ומעבר? (נ.ב- אני מצטערת שאני לא נמצאת בפורום לעיתים קרובות יותר...פשוט אין לי אינטרנט בבית..אז תשמרו על הפורום).

Dark Muse

New member
הייתי רוצה לראות סינגל של TSP

עם איזה קליפ יפה שקשור לשיר ואיזה שיר בונוס קופצני לא פחות

normajane

New member
מסכימה

TSP הוא שיר שמתאים לצאת בתור סינגל (יותר מ-B&H לעניות דעתי), אך אתן את הסכמתי רק בתנאי שישכרו במאי נורמלי לבימוי הקליפ (העיקר המוזיקה, לא הקליפ, בלה בלה- לא נכון! לקליפ יש חשיבות רבה, ואין מה לעשות נגד זה) שכן עוד קליפ בסגנון של B&H יהיה מיותר בהחלט.

Rusty Cage

New member
לדעתי הם הוציאו מספיק קליפים ממנו..

אני מרשה להם מקסימום עוד קליפ אחד

ADCMAN

New member
וואלה? נו אינטרנט נו לייף

לפחות עד הטירונות...

L i l l i t h

New member
חדשה כאן, אבל לא מסכימה בנוגע לTSP

(כל שיר אצלכם בראשי תיבות?
). אני לא חושבת שThe Small Print הוא כזה שיר מרגש ומיוחד ששווה להוציא אותו כסינגל. (ובנוגע לקליפים, באמת עדיף יותר קליפים בסגנון של Absolution, על פני B&H, למרות ששניהם שירים מעולים!) אם כבר עוד סינגל, אז אולי משהו שונה, משהו כמו Blackout, שבא לי לבכות מרוב התרגשות כשאני שומעת אותו. בעצם, אולי קליפ רק יהרוס את השיר הזה... אז אני לא יודעת. בכל אופן, נעים מאד! אני מקווה להשתלב בפורום שלכם. אני מעריצה את מיוז מהיום הראשון ששמעתי את הסינגל הראשון שלהם. ושאלה קטנה: מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם הלהקה? (עדיף מייל) אני ממש רוצה להתחנן שיבואו לישראל... סיכוי קלוש, אני יודעת. אבל שווה לנסות.

ramoni

New member
ברוכית הבאית

אנחנו בדרך כלל כן משתמשים בראשי תיבות, TSP,TIRO, TODTA,SS, ויש עוד הרבה. אפשר ליצור קשר אינטרנטי עם הלהקה דרך האתר השרמי, כמו שאמרו לך פה. ותאמיני לי הזזנו אצבע או שתיים כדי לגרום להם לבוא לפה, אבל יש להם שכל, הם יודעים שפה זה לא אחי ישתלם להם, בד בבד שהלייבל שלהם מארץ(MCI) לא ממש מקלה על המצב, נצטרך לתת לזמן לדבר... וזהו, השתלבות נעימה, מקוים שתשארי

למעלה