שאלה לי אליכם!

shiri240

New member
שלומי, תודה רבה!

תודה על הפירוט הנרחב. אנ גם חשבתי שמשהו לא תקין אצלה בבלוטת התריס ושאלתי אותה, היא אמרה שלא ידוע לה על משהו כי לא עשתה בדיקות. כמובן שהמלצתי לה שתעשה בדיקות של בלוטת התריס. במהלך הטיפולים חיזקתי את המערכת ההורמונלית. דרך אגב גם התלוננה על כאבי מחזור, ולכן עבדתי בעדינות על אזורי בלוטות המין ועל שאר חלקי המערכת עבדתי יותר חזק.מה שאמרת לגבי הדרישות מעצמה זה נכון.כשעשיתי לה תישאול של פרחי באך, היא אמרה שלוקחת על עצמה יותר מידי אחריות מאשר מאחרים וזה גורם לה להיות תשושה ועייפה. לגבי החריץ באזור הלב ,אני חשבתי יותר על כיוון של טראומה שעברה, ועפ"י התשאול היא באמת עברה טראומה-לפני 4 שנים עברה פעמיים תאונות דרכים וזה גרם לפחדים וחרדות בזמן נסיעה.בנוסף לכך לפני 3 שנים עשתה הפלה בחודש שני להריונה, בגלל סימפטומים קשים שהיו לה במהלך ההריון ולכן נאלצה לעשות הפלה.אך גם מה שאמרת לגבי סגירת עולם השפע נשמע הגיוני. לגבי זה שריכזה את האנרגיה בחלק העליון של הגוף ומרוב עומס שם זה פגע באיברים בחלק העליון וזה פגע גם בחלק התחתון והאמצעי- זה מאוד נכון! וגם נכון שצריך לעבוד על חיזוק האדמה בכדי לשחרר את מה שכלוא בחלק העליון ולפתוח בפניה את עולם השפע. ניתוח מאוד יפה ומדוייק! אני מודה לך והמשך יום נעים! שירי.

0 אור 0

New member
טיפולים

בזמן שישנתי כולם נכנסו והכניסו תובות ממש מעניינות. לא נותר אלא לחשוב בקול רם איך הייתי מטפלת בה בעצמי. הההתרשמות הראשונה שלי היא שמדובר בטיפול ארוך, עד שתהיה תזוזה יקח זמן - חשוב מאד לשתף בזה את המטופלץ: בנושאים כמו איזון הורמונלי (אם הוא לא נובע מהתפרעות של הריון אלא מגיע כבר למצב שגם בלוטת התריס נרדמת), וחסימות כל כך רבות ועמוקות - לוקח לגוף זמן להגיב ולהכנס לתזוזה בכיוון הנגדי. הדבר החשוב ביותר הוא לעבוד הרבה מאד על חיזוק אלמנט האדמה - גם לשלב כל 3-4 טיפולים טיפול ממוקד לאלמנט הזה, אבל גם לשלב עבודה על האלמנט בכל טיפול. בכל טיפול לשלב עבודה על המערכת ההורמונלית. להמשיך לעבוד על מערכת הלימפה ועל שיתון - אבל גם לחזק מערכות הרחקה אחרות. עכשיו שעבדת הרבה את יכולה לעשות גם איזון טחול - כבד. התחושה שלי היא שבאיזשהו מקום תקועים המון רעלים ומכיוון שהדרכים האחרות חסומות, אז הכל יוצא דרך הזיעה. זה המקום גם לשלב אולי מספר טיפולים בשיטה אחרת - אולי יותר מילולית - שתאפשר להוציא מעט מצוקות ולשחרר חסימות. ובקשר לעייפות עצמה - דוקא המון הרגעה והרפיה בכל טיפול, תביא לחיזוק שיאפשר לגוף לצאת להתמודד עם שאר הבעיות. הייתי משלבת שמנים אתריים בטיפול - אבל גודש הבעיות מחייב מומחיות בהכנת התערובת, מהשרוול הייתי אומרת תערובת של לבנדר, גרניום ומליסה - אבל כדי לקבל טיפול יותר קולע כדאי להתייעץ עם מומחה גדול ממני בנושא.

shiri240

New member
תגובה

זה נכון שצריך לעבוד הרבה על איזור האדמה ולהתמקד בו וכך עשיתי.ואת צודקת לגבי זה שלוקח זמן לגוף להגיב ולהכנס לתזוזה בכיוון הנגדי, כי הגוף עובד ללא הפסקה על הרבה איברים ולכן לוקח זמן.כמובן שגם שילבתי בכל טיפול עבודה על המערכת ההורמונלית, גם לימפה ושיתונים בכדי לחזק את המערכת החיסונית. לגבי הרעלים אני גם חושבת שהרבה איזורים חסומים בגוף בגלל הצטברות רעלים ולכן הכל יוצא דרך הזיעה. דרך אגב גם המטופלת אמרה שהיא חושבת שיש אצלה בגוף הרבה "ליכלוך"ולכן מאוד חשוב היה לעבוד על המערכת הלימפתית שעובדת על ניקוי וניקוז רעלים מהגוף.כמובן שבכל טיפול איפשרתי למטופלת להוציא דברים מבפנים וכמובן לא בכוח אלא מרצונה המלא בכדי שישתחררו חסימות. לגבי העייפות המלצתי לה לעשות הרפיה [מדיטציה] והסברתי לה איך,גם המלצתי על שמנים כמו לבנדר ואחרים שהם שימושיים לאמבטיות בשביל להרגע מכל המתח וגם שמנים שיכולים לעזור נגד הזעת יתר. דרך אגב סיימתי כבר את סדרת הטיפולים [12 טיפולים] ושילבתי עם זה תמציות באך שיעזרו לה להוריד מתח, חרדות, פחדים, מחשבות יתר והיא כל יום משתמשת בתמצית[ 4 פעמים ביום]. בסיכום הטיפולים המטופלת אמרה שהרגשתה השתפרה-לגבי המתח והחרדות ויש שיפור ניכר במערכת העיכול וגם ההורמונלית. אני כמובן אמשיך להיות במעקב איתה. אני מודה לך על התייחסותך. שבת שלום.שירי.

למעלה