שאלה לי אליכם למישהו כאן יצא לנסות את התוכנה האסטרולוגית ``פולריס``? אם כן מה דעתכם על התוכנה? -עדי-
E epitaph New member 13/6/01 #1 שאלה לי אליכם למישהו כאן יצא לנסות את התוכנה האסטרולוגית ``פולריס``? אם כן מה דעתכם על התוכנה? -עדי-
י יאיר-טריבלסקי New member 13/6/01 #2 אני עובד עם קסיופיאה שהיא אחותה הגדולה, ומאוד מרוצה. נדמה לי שמירי עובדת עם פולריס, נכון מירי ?
E epitaph New member 13/6/01 #3 שלום יאיר פשוט יצא לי לראות את התוכנה באתר של mystic-age ורציתי לראות אם היא שווה משהו אה...ועוד שאלה, מישהו יודע איך עובדים עם התוכנה של astrolog 5.4 ?התוכנה הזאת פשוט לא ידידותית למשתמש. -עדי-
שלום יאיר פשוט יצא לי לראות את התוכנה באתר של mystic-age ורציתי לראות אם היא שווה משהו אה...ועוד שאלה, מישהו יודע איך עובדים עם התוכנה של astrolog 5.4 ?התוכנה הזאת פשוט לא ידידותית למשתמש. -עדי-
י יאיר-טריבלסקי New member 13/6/01 #5 להוריד - לא. לקנות. וקונים אותה לדעתי גם דרך האתר ההוא של המיסטיק אייג`, שכן יואב ברצ`יק פיתח גם אותה.
להוריד - לא. לקנות. וקונים אותה לדעתי גם דרך האתר ההוא של המיסטיק אייג`, שכן יואב ברצ`יק פיתח גם אותה.
O ozmiri New member 14/6/01 #6 לא אני עובדת עם אסטרולוג 5.40 וגם אסטרולוג 123, הם מאוד נוחים לי, למרות שלגבי כל הפונקציות עדיין לא הגעתי
לא אני עובדת עם אסטרולוג 5.40 וגם אסטרולוג 123, הם מאוד נוחים לי, למרות שלגבי כל הפונקציות עדיין לא הגעתי