שאלה לי אליכם...

bashi11

New member
שאלה לי אליכם...

קודם כל אני רוצה להודות לצוות שעושה כאן עבודה נפלאה, ועוזר לאנשים בבעיות שונות. השאלה שלי היא כך, יש לי שני לווינים אשר אחד מכוון ל-hotbird, והשני ל-telestar ויש לי ממיר מגנום, כאשר אני קולט את כל ערוצי המופצים בחינם. אך אני רוצה לקלוט גם ערוצים מישראל ערוצים 1,2,10 איך אני עושה זאת. נ.ב דיברתי עם מתקים מורשה והוא אמר לי שהוא יכול לאפשר זאת על ידי הוספת LNB ועוד "משהו", (אך הוא עושה זאת ללא הוספת צלחת נוספת) וכל זה יעלה לי 350 ש"ח ולכן נראה לי שהוא גונב אותי, ולכו אם מיהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

yoramile1

New member
שלא תעיז!!!!

תיקנה צלחת 80סמ כולל LNB והכל יעלה לך בערך 220שח ותתקין לבד.

yoramile1

New member
קבל מאמר להתקנת צלחת לווני

ובכן הזווית שהינך צריך לכוון בצלחת (בתיאוריב למעשה) הינה הזווית "האמצעית" בצלחת שלך... כלומר הזווית שבין המוט הברגה ולקצה הצינור שהצלחת שלך יושבת עליו.... אם הבנת הכשהו למה אני מתכוון.... מכיוון שיש לך צלחת פריים ולא אופסט שיחסית קל לכוון אותו.... תצתרך המון המון סבלנות בכיוון....1) ראשית מצא באתר LYNGSAT תחת AMOS1 תדר למזרח התיכון שפעיל כמובן....למשל 11177 V לא משנה אם זה מוצפן או חופשי... רצוי חופשי (ערוץ2/10) 2)הדפס את הדף או רשם את התדר הזה... עד כאן פשוט כמו כן עלה לגג כבל חשמל+ טלוויזיה קטנה + כבלים לממיר+הממיר עצמו+ מפתח/מפתח שוודי... חבר אותם ואת הממיר לצלחת... קודם הממיר לצחת לפני שאתה מחבר לממיר חשמל...חשוב! סובב את הLNB לשעה 5... כאילו אתה מסתכל על הצלחת מכוון דרום ורואה את השעה 5 על קצה הLNB בצלחת 3)שחרר בעדינות אבל לא יותר מדי משוחרר את הברגים בקצה של המוט הברגה (בקצה של המוט שפונה לקרקע/רצפה) ושחרר בעדינות את הברגים שתופסית את הצלחת לצינור שמחובר לקרקע/גג... 4)עכשיו השלב המכריע... רצוי אולי שיהיה מישהו לידך אפילו שיעזור לך... אפשר גם לבד (אני מצליח איכשהו לבד) כוון את הצלחת לאזור שחישבת ובאדינות רבה לך עם הצלחת ימינה בעדינות ובכל פעם עלה למעלה ולמטה... ככה איזה 2-3 דק' במקרה שלך... עד שתראה שה"איכות" של הסיגנל שואף ל100% סגור וחזק את הצלחת ....וזהו תהנה מעמוס1/2 באדיבות eabramov (( WE TOO watch BBC TWO ))

yoramile1

New member
לפי diseqc מנהלינו היקר והחביב

היתי מכניס מאמר זה ללוח מאמרים של הפורום במובן שכל זה באדיבות חברינו eabramov

diseqc

New member
אם ל-eabramov אין בעיה עם זה אני יו

יוסיף את זה למאמרים של הפורום

eabramov

New member
מובן שאין... הכל בכייף....בקשר לקלי

בקשר לקליטה של יותר מלווין אחד רצוי לקנות מנוע DISEQC 1.2 מנוע זה פועל ללא פוזישנר ומתאים לרוב המקלטים החדשים (שתומכים בDISEQC 1.2 וUSALS) אם אין לך מקלט שתומך בדייסק 1.2 אלה רק בדייסק 1.1 אזי אתה יכול להתקין עוד LNB על צלחת... למשל לקבל את 16 ו13 מזרח ביחד על אותו צלחת ולחבר בין שני הLNB באמצעות מפצל דייסק 1.1 או להתקין עוד צלחת עם LNB וגם כאמור לחבר את שני הLNBים באמצעות מפצל (מאחד) דייסק 1.1 ... הדייסק עובד על עקרון הניתוב של הממיר והוא מאחד שני יצאות של LNBים ליציה/כניסה אחת למקלט... יש דייסקים של 3/4/8 LNBים... הכל תלוי לכמה צלחות אתה רוצה שהמקלט יקלוט... צפיה מהנה!

scart

New member
לידיעתך , עמוס נמצא בכלל בכיוון

דרום-מערב 237 מעלות . לווין הוטבירד הוא בכלל בכיוון מזרח . שים צלחת של מטר עם lnb אחד ותתקין בעצמך .

yoramile1

New member
צודק

צריך תקן את המאמר אך תכלס בשטח יש תוצאות למכוונים המתחילים.

למעלה