שאלה לי אליכם

grungegirl

New member
שאלה לי אליכם

בקשר למצעד 2004 בת"א... לצערי הרב יש לי בגרות בלשון באותו יום...אני עדיין לא יודעת את שעתה המדוייקת אך אני מניחה שבאזור 9 . מכיוון שמעולם לא נכחתי במצעד, לאלה שכן נכחו, באיזו שעה בד"כ כל העניין מתחיל? ועוד שאלה:אני בערך בת 16 (טיפה פחות) ולמרותש אני שלמה עם עצמי וכו' אני חוששת שארגיש קטנה ומושתנת במצעד אם אחליט ללכת.. באיזה גיל אתם נכחתם במצעד בפעם הראשונה, אם בכלל? אם בגיל צעיר, זה הפריע לכם? מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות בגילי הקט?

resputin

New member
ממ, מעניין אם יהיה לנו שוב מפגש

במצעד.. :) אם אני לא טועה, המצעד שנה שעברה התחיל בסביבות הצהריים, או קצת לפניי. וגם אז אין לך מה לתפוס אוטובוס בלחץ, המצעד אז התחיל באיזה שעה איחור והשנה זה גם בטח יהיה אותו דבר.. הדברים האלה לא מדוייקים :). כמדומני במצעד יש מכל סוגים וגילאים, החל מ14-15 (אומנם יותר נדיר) ועד ל30 ואף יותר. זה חופשי שכזה. אם זה לא טרחה גדולה, תגיעי, תראי, במקרה הכי גרוע תתפסי אוטובוס חזרה הבייתה..

grungegirl

New member
אם אני אבוא

אם אני אבוא אני באה עם הקבוצה מפ"ת , שגם הם גדולים ממני... אבל נו....אולי אתה צודק..תמיד אפשר לקחת אוטובוס חזרה.... עוד מס' שאלות: *כמה זמן בערך המצעד כולו? * האם יש תוכנית מסויימת למצעד..או שכאילו...רק לצעוד...:) סליחה על השאלה דבילית.... נראה אם יעלה לי עוד משו...אה, ואיפה יש תמונות מהמצעד של שנה שעברה?

לירונדה

New member
כדאי לך לבוא!

אני שנה שעברה הייתי פעם ראשונה, עם תנועת הצבעים שלנו וממש נהניתי! בעיקרון תמיד יש בהתחלה את הפתיחה, נואמים, מוסיקה, מברכים וכו'... אח"כ מתחילים לצעוד, יש מוסיקה, משאיות וכו'... ככה עד האזור של הספורטק ואז בד"כ יש הפנינג ענק! עם הופעות, אוכל, וכו' וכו' וכו' זה ממש כיף! לדעתי מומלץ להגיע אם את מפחדת להרגיש בדד את יכולה תמיד לצרף אלייך חברות/חברים

Sonata Of Tears

New member
^_^

דבר ראשון ,למצעד הראשון שלי הלכתי שנה שעברה, והיו קטנים ממני שהסתבבו עם דגלים ,ושתדעי שכל העיר באה למצעד ,גם סטרייטים ביגלל שיש אווירה ואנשים אוהבים קרנבלים ודברים בסיגנון! אז בקשר לגיל שלך אל תרגישי לא בסדר! וגם לי יש בגרות בלשון ,כנראה אנחנו באותו הזמן, אבל לרוב בגרות לא נמשכת עד שעה מאוחרת ביגלל שזה יוצא יום שישי (לא?) ויום שישי כידוע לכולנו כשומרי שבת שאין אוטובוסים וכו' כך שהבגרות נגמרת בסביבות השעות שבתי ספר לומדים בהם ביום שישי. בכל מקרה, תבואי, יהיה גיי.

גואנו

New member
מה הקטע של מצעדי גאווה

ובגרויות בלשון? זה תמיד חופף משום מה... יש משהו שאנחנו צריכים לדעת על "משרד לשון" בלשכת החינוך?

grungegirl

New member
זה הכל קונספירציה...

העניין של החפיפה בין המצעד לבגרות לשון, 100% קונספירציה.... לימור לבנת לא נראת לך בקטע?

גיא לנץ

New member
האמת היא...

שדווקא בשנה שעברה, לעומת כל השנים, הבגרות בלשון היתה ביום חמישי, ולכן לא נפלה על המצעד...

TwelveEyes

New member
החתימה שלו סבבה לגמרי ../images/Emo3.gif

אני שונאת חתימות כמו שלך שמשלבות איזו בדיחה פרטית שאף אחד לא מבין. נאת'ינג פרסונל.

TwelveEyes

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif ו-../images/Emo32.gif קטן...

תגידו, רק אני רואה משהו נורא הומואירוטי בפרסומת הזו של המכללה האקדמית? איש א' מנסה לקפוץ (יענו, "מתרומם"
) מעל קיר אבנים (יענו, סטונוול) ואיש ב' לידו תופס אותו ברגלו, מעיף אותו מעבר לחומה ושנייה אחרי זה קופץ אחריו. עכשיו, בהנחה שהאיש הראשון לא זז במהירות שיא הצידה, אין מנוס מהרעיון שהאיש השני נפל, אהמ אהמ, עליו...

למעלה