שאלה לי אליכם:

get well

New member
שאלה לי אליכם:

האם לפי שם הפורום זה נראה כאילו זה פורום שלמוקדנים בלבד? כי עכשיו אני שמה לב שרק מוקדנים כותבים בפורום (ולא שיש לי בעיה אם זה חס וחלילה) אבל מוזר שעוד מקצועות של שירות לא משתלבים כאן. מה דעתכם צריך לשנות את השם? הכוונה שלי הייתה שכל עובדי שירות יכתבו כאן: מלצרים ,ברמנים, מוכרים וכו'

לדעתי

נותני שרות לקוחות נשמע יותר מתאים (כי עובדי שרות לקוחות נשמע יותר כמו מוקדנים..). אני אישית לא מצאתי את עצמי בעקבות הודעות המוקדנים כאן...

get well

New member
אני דווקא חשבתי אולי

עובדי שירות? נראה לך נותני שירות יותר טוב? ובובה חסר לך שלא תמצאי את עצמך כאן!!

תראה,אני עובדת בשרות לקוחות

בחברה סלולרית וכאשר ראיתי את הפורום ישר נכנסתי והתחברתי זאת כאשר אמרתי זה המפלט שלי שאותו חיפשתי :מכנה משותף עם נציגי שירות לקוחות . כאשר גלשתי ראיתי שבזמנו היה - מלצרים , אמרתי וואו , איזה שינוי . לדעתי - אפשרי ביותר לקרוא לפורום : " נציגי שירות לקוחות " - וככה זה פונה לכולם ,היות. ויש המון נציגים של שירות מכל סוג של עבודה

get well

New member
נציגי שירות לקוחות

זה ממש דורש מוקדנים בינתיים הכי נשמע לי נותני שירות. יש לכם עוד הצעות?

ממש לא נכון -כולנן נותני שירות

וחוץ מזה מי שימצא לנכון ויבין את השם וכמובן ויתחבר אליו,יצטרף לפורום . מה זה משנה עם הוא נציג ש"ל (בבקשה בלי מוקדן - המילה מוקדן עושה לי רע .. ) או מלצר ? הצרה היא אותה צרה , לא?!

champ

New member
עובדי שירות? ../images/Emo5.gif

נשמע כמו איזה עונש שבא במקום מאסר בפועל.. (עבודות שירות) "נותני שירות" בהחלט עדיף או אולי "בית העסק והלקוח" או "עסקים ולקוחות"
בקיצור, בהצלחה בבחירת השם...

kerend

New member
אני גם נכנסתי לפורום הזה

כיוון שהתחבר לי השם של "עובדי שירות לקוחות" ודווקא עבדתי בשרות לקוחות פרונטלי לאורך השנים. במקרה עכשיו אני מתחילה עבודת שירות טלפוני... השם "עובדי שירות" באמת מעלה קונוטציה של "עבודות שירות" - אני הייתי חושבת שמדובר על פורום של עובדי ניקיון או משהו כזה...
שמות אפשריים : פורום "מתן שירות ללקוחות" / פורום "שירות לקוחות - פרונטלית וטלפונית" / פורום "העובדים במתן שירות".. (סתם רעיונות.. ושיהיה בהצלחה בבחירת השם)

למעלה