שאלה לי אליכם.

SadClown

New member
שאלה לי אליכם.

זוכרים שהיינו צריכים לבחור שלוש נושאים ולהתאמן עליהם 4 שעות...? מישהו הצליח את זה עד הסוף?

חלמית

New member
לא! רק בתחום המיכא"לי -לעב"ם כי זה

היה עוד בתקופת הקורס (הנושא הראשון היה חייב להיות מיכא"לי וראשון -זוכרים?)

Moralida

New member
אני כן

היה לי מבחן חשוב במתימטיקה שיקבע כמה יחידות אני אהיה בתיכון..

אהה... אממ כן ,

לא ,אם אני מבינה על מה את מדברת, היה מוזיקה, ניסיתי ללמוד גיטרה לבד והתאמנתי והכל, אבל לא ממש הלך לי אז... לא, לא הצלחתי. לדעתי לבד זה אף פעם לא טוב, עזרה מקצועית תמיד יותר טוב. האמת, אני גם מציירת, אני לא יודעת איך אבל זה די בא לי ככישרון, לא התאמנתי על זה, או למדתי.. ומה עוד היה? לא זוכרת, אבל לא ניסיתי להתאמן על שום דבר דווקא בגלל שבמיכא"ל היה צריך ... לא. את כן?

אה... עכשיו כשקראתי את התגובות

האחרות הבנתי.. אממ כן, היה לי בין כיתה ט' לי' איזה מבחן בשביל לעלות ל5 יח' מתמטיקה במקום 4 ששיבצו אותי, ועליתי בסוף, אבל זה היה לפני שעשיתי את מיכא"ל... אני מניחה שגם לבגרויות די ממישתי את זה, אבל אני אמורה ללמוד לבגרויות בכל מקרה, אז ..נראה י שהתשובה היא עדיין לא. פחח.

SadClown

New member
אממ אני לא.. :(

ניסיתי, אבל לא הייתה לי סבלנות... :( אבל מי יודע, אולי אני עוד יעשה את זה יום אחד :)

חלמית

New member
יוסי כנס רגע...

מה יש לך להגיד על זה שאף-אחד פה לא עשה את זה עד הסוף?? יש מה ללמוד מזה?? לא שאני מפילה תיקים ברור שזה חוסר אחריות מצדנו.. אבל אולי בכל-זאת? כי אני מרגישה שיש במיכא"ל נטייה להעלים עין מהדברים האלה... בתודה, חלמית.

yossi iv

New member
שלום לכם... תגובה

הרבה זמן לא הייתי כאן, התגעגעתם?? לעניין, אוכל לומר לכם רק את דעתי ואת מה שראיתי מתלמידים שלי. אז אצלי בעקבות מיכא"ל השתנו החיים לגמרי, מהקצה אל הקצה, בכל התחומים האפשריים של חיי. רוצים דוגמאות? או קיי. שינוי טוטאלי בתפיסה הרוחנית, כנ"ל גם בחברתית וגם..כלכלית,(זה לא הכל) ההבדלים בין מה שאתם מתארים למה שאני מתאר הם האופן שבו אתם מביאים לידי ביטוי את מה שלמדתם ולא " מחכים למשיח " כפי שעושים הרבה אנשים. אם אתם מבצעים ולא "נחים על זרי הדפנה" יש סיכוי שתעברו ותצליחו כמו כל המצליחנים. רוב האנשים פשוט מחכים למשיח, אולי גם חלקכם עדיין מחכים שמשהו יקרה לכם? אסור לפחד מעבודה קשה, וצריך למלא את הגוף בידע אקדמי את הנפש בידע רוחני. כל מי שלא הולך עד הסוף, בעצם מוותר לעצמו. עכשיו תגידו אתם ורק את האמת: אתם מוותרים לעצמכם מידי פעם או שאף פעם לא?

את האמת...

ניסיתי לפתור תרגיל במתמטיקה פתרתי 1 , 2 ואת ה 3 לא הבנתי אז עזבתי את זה ככה. נסיתי שעה לפתור בכל דרך לא הצלחתי בעע אני כבר השתגעתי מזה עזבתי את זה ככה כשיסתיים החופש אני אשאל את המורה איך פותרים ואמשיך לפתור. זה נקרא ויתור?

adidas12

New member
חחח גמני לא...

למי הייתה סבלנות.. למי היה זמן... עם כל הבלאגנים של כיתה ט'(לא לימודים...) וזה...חחחחחחמידי פעם היינו עושים ביחד... פעמים כמה דקות לפםעמים חצי שעה עד שעה חחח לא יותצר מזה וגם זה קושי...חחחחחחחחחחחחחחח ושוב...: שירי לוונטל... באסט מנחההההההה

SadClown

New member
אממ...

כמובן שהתגעגענו:) עכשיו כשאני חושבת על זה, אני מוותרת המון. מעצלנות, מבושה... וזה נורא חבל. כאילו, מיכא"ל שינה בי המון. באמת שהרבה. אבל אני חושבת שלפעמים בגלל שאין לי כוח לדוגמה להתאמץ יותר מידי במתמטיקה בגלל שזה נורא לא הולך לי. אז אני מוותרת. לא משקיעה במקצוע במיוחד... במקום לעבוד על זה יותר. לפעמים אני אפילו אומרת לעצמי שאני גם ככה אכשל במבחן אז למה להשקיע כשאני מתכוננת אליו ולשבת הרבה זמן על זה... ומצד שני אני נוגדת בזה את העקרונות שלמדתי ממיכא"ל... שאם נשקיע נצליח. וזה מכעיס אותי. שאני יודעת שאני יכולה אבל מתעצלת וככה בעצם מפסידה.

lady polegra

New member
אכשיו שקראתי את התגובה שלך....

החלטתי לשבת ולעשות שעורים במת'. שכ"כ אין לי כח אליהם.... וד,א זה שאין כח זה לא מעצלנות ומזה שגם ככה אנחנו לא יודעים אז או "גם ככה אני אכשל".. לפעמים זה בגלל ש:"אוי אין לי כח לעשות תרגילים.. החוק השני של ניוטון זה החלק הכי קל..." מת'. בעע... הלכתי...

חלמית

New member
מקפיצה ומבקשת תשובה

מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה מקפיצה ומבקשת תשובה (איזה כיף שיש העתק-הדבק).

למעלה