שאלה לי אליכם...

THE sky angel

New member
שאלה לי אליכם...

נניח שאתם מדריכים עם מישו.. (מן הסתם!) {ומין זה כן סתם!} אממ והוא עשה פעולות בלעדיכם, כאילו אתם לא ידעתם על שום דבר... מה הייתם עושים?? פורשים?? או רבים עם כולם על-מנת לחזור להדריך?? ועכשיו, נניח שאחרי זמן מה שלא עשיתם כלום חוץ מלדבר ולדבר דבר שלא עזר כלום למען האמת, גיליתם שהגרעינר\מד"ב\וואט אבר היה שותף להחלטה של המדריך ההוא- מה הייתם עושים באותו רגע??? אני אשמח לשמוע תגובות... :)

rinani

New member
וואו זה ממש מגעיל

מור אני יודעת על איזה מקרה את מדברת. אני אישית הייתי מתעצבנת מאוד כתגובה ראשונית. איזה חוצפה להדריל לבד בלי התרעה הרי ידוע לכולנו שהדבר הראשוני בצוות זה שיתוף פעולה ואם יש בעיה כלשהי צריך לפתור אותה ולא להתעלם ובטח לא להסתיר פעולות קודם כל זה הורס לחניכים וזה נורא ילדותי... הדבר הבא שהייתי עושה זה מתלוננת על הגרעינרית מדב"ית וכו' למישהו יותר עליון ממנה בתור מישהו שכביכול בא מבחוץ היא אמורה להבין שהיא צריכה לגשר בין שתי הצדדים ולא לגרום למתחים וגם אם היא חושבת שזה הפתרון היא צריכה להודיע למדריך הזה לפניי ולא לתת לו לגלות את זה לבד!

פושונית

New member
אהה ובנוסף...

מה לדעתכם צריך לעשות לאותו גרעינר\מד"ב\ וואט אבר?? שכביכול גרם לאותו מדריך לעשות את הצעד הזה?? (יש לציין שזה לא מקרה ספציפי, אני יודעת על מה את מדברת, אבל היו עוד מקרים..)

rinani

New member
אני חושבת שצריך להעיף אותה

נכון זה נשמע קיצוני אבל איך היא מסוגלת לעשות כזה דבר מה אנחנו בכיתה ג'? שאותו בן אדם צריך לגלות את זה בעצמו ??? לאן הגענו אם אין תקשורת בצוות ההדרכה אז כל ההדרכה לא שווה ואחרי זה מתפלאים שהחניכים שלנו גדלים להיות פושטקים!!! אם אנחנו נתנהג בחוסר תקשורת ובכזאת גועליות גם החניכים שלנו יהיו כאלה!

kedeman

New member
וואלה לא יודע....

קודם כל הגרעינר/מד"ב היה לחלוטין לא בסדר הוא צריך להנחות מול החניכים וההורים כשיש שני מדריכים אז יש שניים עד הסוף! ולכן בכל הפעולות הם אמורים גם לעמוד ביחד ואם יש בינהם בעיות מי שמעליהם (מש"צ/גרעינר/מד"ב) אמורים לעשות הכל כדי שהם ימשיכו להדריך ביחד אם יש בעיה מיוחדת מאוד אז זה אפשרי להרחיק את אחד המדריכים אבל עם ידיעה שלו ושל המדריך השני!!! זה לא בסדר וזה לא הוגן! אני לא יודע אם הייתי רב כדי לחזור להדריך או פורש ומחפש לעצמי מקום אחר שבו אני אוכל לתפקד

למעלה