שאלה לי אליכם...

rAmikube

New member
שאלה לי אליכם...

ואני צריך שתגיבו בכל הכנות:
האם אתם גזענים?
האם אתם חושבים שישנה גזענות בישראל?
כלפי מי?

בֶל

New member
../images/Emo113.gif אני מתביישת להודות...

אבל כמה שאני שונאת גזענות- אני חושבת שיש לי קצת ממנה נגד ערבים. שלא תבינו לא נכון- אני לא צועקת "מוות לערבים" וכאלה אבל בהחלט יש לי דעות קדומות למרות שאני יודעת שלא כל הערבים הם מחבלים... ככה זה כשחיים במציאות כמו שלנו. אני יודעת שיש גזענות בישראל- בין רוסים ומרוקאים, בין ערבים ויהודים, בין ישראלים לאתיופים ועוד המון... למרבה הצער המצב הוא כזה ואי אפשר לשנות אותו...

בֶל

New member
../images/Emo113.gifאיזה כיף שיש אנשים שמגיבים

בלי להבין מה כתוב... "אני מתביישת להודות אבל למרות שאני שונאת גזענות יש לי קצת ממנה נגד ערבים"... ותמשיך לקרוא עד הסוף...

theone2468

New member
דבר ראשון אני בת

דבר שני אמרתי... שאני מסכימה עם הכל חוץ מהמשפט הזה!!

בֶל

New member
../images/Emo113.gif אההה סליחה2X...

חשבתי שאמרת את זה בציניות, יענו שאמרתי שאני לא אוהבת ערבים אבל מגדירה את עצמי כלא גזענית.

nirte

New member
בעעעע נקודה כואבת..

אני לא יודע. מצד אחד אני עושה הכללות ויש לי דעות לא נחמדות מאוד כלפי ערבים, אך מצד שני אני בהחלט מתעב את כל הקיצוניים האלה שרוצים לעשות את הטרנספר... יש בי צד כזה אך אני לא גזען. הגעתי למסקנה שאין לי מושג.
יש גזענות בישראל כנגד כל המגזרים שקיימים...

rAmikube

New member
תיקון השאלה:

האם אתם חושבים שבסביבתכם (בלי כל קשר לערבים) יש גזענות אחד כלפי השני?

ממ לא יודע עם לקרוא לזה גזענות

אבל אני שונא את ה*ועל ת"א (הפועל ת"א) פשוט שונא את הקקבוצה ואת חלק מהאהדים אפשר להגיד רוב רובם. פשוט גועל נפש לדעתי ואני מממש ונא אותם ואת הקבוצה ואת הזבל הזה שנקרא הפועל ת"א. חוץ מזה אני לא חושב שאני גזען...תלוי איזה ערבים....כל המחבלים וכל אלה שבשטחים וכו' וכל אלה שאנחנו במלחמות איתם כמובן שאני לא מחבב. אבל אלה שאנחנו ביחסי שלום איתם(ירדן מצרים)אין לי שום בעייה איתם

icודליה

New member
../images/Emo110.gifעידן../images/Emo70.gif מותק../images/Emo70.gif

חיחי עד שנכנסנו לקח שנה אבל נחמד שבאת בדלת הזכוכית הזו
ו....לשנוא את הפועל ת"א זו מצווה

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מי שאוהד את הפועל תל אביב,טועה לגמרי. קבוצה דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדוחה
אוהדים מממממממממממממממממממממגעילים

אוהדים מגעילים ולא חכמים במיוחד

לעזעזל!!!!! מי זורק אבוקה!?!?!??!! אתה מביא אבוקה,הצלחת להבריח אותה למגרש,תדליק אותה על כסא! כמו בנאדם!!! זרקו אבוקה וכמעט הרגו בנאם!! אנשים מטומטמים

אחד כלפי השני ?....

לא, לא חושב יש לנו בחברה רוסים אוקראינים שחורים ג'ינג'ים ואין שום בעיה

אני לא חושב שיש מישהו שהוא../images/Emo16.gif

"נקי" מגזענות לגמרי. אבל בכלליות, אני לא חושב שאני גזען. הערה- ברוב המקרים, הומור שמשתמש בעדה/גזע, הוא לא גזעני (כמו לובה למשל), הוא פשוט מציג את המציאות עם קצת עיוותים כדי שיהיה מצחיק. אי אפשר כל פעם שמישהו אומר "הרוסים"/"הערבים"/"האמריקאים"/"השבדים" בלי קשר להמשך המשפט ישר יקבל תגובות "איזה גזען!!!", מכל מיני אנשים שבטוחים שהם לגמרי פוליטיקלי-קורקטים. וכן, ברור שיש גזענות בישראל, כמו בכל מקום בעולם. כלפי מי? כלפי העליות מאתיופיה ומרוסיה, שלא מקבלים מספיק עזרה- ותראו מה המצב של חלק גדול מהם כיום. כלפי הערבים (אני מדבר על הערבים הישראלים): הישובים שלהם הם מהישובים במצבים הכי גרועים בארץ. והם ישראלים לכל דבר.
ניר

למעלה