שאלה לי אליכם...

timbaland

New member
שאלה לי אליכם...

תגידו לפי דעתכם Baggies זה אין או אווט? לפי דעתי לא אכפת לי כי זה יפה ורק זה אני לובש.

AmiTutiT14

New member
לדעתי זה דווקא מאד יפה....

אופנתי
אמממ.... לא יודעת. באגיס אף פעם לא היו ממש באופנה. זה מסוג המכנסיים שתמיד ישארו באופנה. כמו ג'ינס.

timbaland

New member
צודקת...

תגידי מה דעתך על פדלפון? לדעתי זה יפה אבל לא עלי.

AmiTutiT14

New member
אני ממש אוהבת../images/Emo70.gif

אני הולכת רק עם פדלפונים או עם חצאיות. למרות שעכשיו הגיזרה הצמודה חוזרת שוב, לא נראה לי שאני אפסיק ללכת עם פדלופונים. זה כמו לחזור ללבוש גיזרה גבוהה

LipStiK

New member
כנ"ל...

אני לא חושבת שאני אלבש מכנס שהוא לא מתרחב למטה.... זה עושה את הרגל מוזרה כזאת...

הממ

בתכלס לבאגיז הייתה תקופה לא מזמן שהם ממש היו באופנה.. היום פחות אבל זה עדיין נחמד.. לגבי פדלפון, זה פחות "אין" כמו שלפני שנה זה היה.. ואם מדברים על פדלפון, היום אפשר למצוא לרוב פדלפונים יותר עדינים.. ואם אתה רוצה לדעת מה אופנתי היום בעניין הגי'נסים, הגזרה הגבוהה מתחילה לשלוט וגם הגזרה הצמודה.. אני אישית לא אוהב את הסגנון אבל... אין מה לעשות

i l0ve u

New member
סורי

אני עד היום לא ראיתי מכנס גבוה בחנויות... וזה לא קטע של גזרה צמודה בהכרח זה פשוט יותר צר...

AmiTutiT14

New member
צודקת, לא ממש רואים את זה אבל אם

היית משווה את גובה המכנסיים מהקיץ לגובה המכנסיים של החורף, היית רואה שהגובה עלה באיזה 3 ס"מ, ואותו דבר גם הגיזרה הצמודה, כבר אין ממש פדלופונים, יש מתרחב אבל קצת. וזה עוד כלום. זה ממש מתחיל לחזור, שני אלה. תזכרי- בעוד שתי עונות מקסימום הגובה כבר יהיה מעל הפופיק והמכנסיים יהיו ממש צמודים באיזור של הפדלופונים. חבל... זה ממש דוחה. אני לא רואה את עצמי הולכת ככה

*Ginny Weasley*

New member
לי זה לא כזה משנה...

אני מתה על זה, לובשת באגיז רוב הזמן... נוח ויפה
כך שמבחינתי תמיד אין.

למעלה