שאלה לי אליכם...

mares

New member
לא

ולא, זה באופן עקרוני. כל אחד שיעשה את החישבוים שלו לגבי עייפות והצטברות של קרישים בדם, בעיקר אחרי טיסות ארוכות. (לא להילחץ, מיקרים כאלה הם נדירים)

גונן7

New member
צלילה מיד לאחר טיסה...(יואל משה..)

כן !!! רק בצלילה בגבהים : אגמים באזור הררי גבה , מעל 700 מטרים. עם הגעתך לאגם,הנך רווי בחנקן שיורי = גבה פני הים. לוקח כ... 6 שעות לחנקן להתאזן עם הלחץ הסביבתי (שהוא נמוך יחסית). אם תצלול מיד עם הגעתך,(בגובה של 2000 מטר לדוגמא) כבר בתחילת הצלילה הנך רווי "בעודף" חנקן ביחס לסביבה. כאשר תסיים את הצלילה , תהיה רווי בחנקן שיורי של הצלילה + עודף חנקן שיורי שלא פרקת עם הגעתך , בסביבה של : פחות לחץ כללי מגבה פני הים. אבל : לאחר טיסה מתל אביב לאילת ? אין כל בעיה.

עק

New member
צלילה אחרי טיסה

בעיה שנוטים לשכוח -- התייבשות. Vאוירה במטוסים יבשה מאד, מה שגורם לאובדן נוזלים משמעותי. בעיה זו מוחרפת כמובן ע"י שתיית משקאות אלכוהוליים, קפה וכו´... התייבשות וצלילה לא הולכים כ"כ טוב ביחד. לפיכך, אחרי טיסות ארוכות אני מעדיף לנוח ולהחזיר נוזלים לפני שהולכים לצלול. נקודה למחשבה
עדו נ.ב. אני לא מחשיב צלילה מת"א לאילת כארוכה לצורך זה

עק

New member
אופס...

Vאוירה = האוירה צלילה מת"א לאילת צ"ל טיסה כמובן

lizard

New member
כמה זמן

לוקח לך לצלול מת"א לאילת ? אתה חותך בתעלת סואץ או עושה את כל העיקוף מסביב לאפריקה ? כמה ליטר מיכל אתה משתמש וכמה ATM ?
הנקאי, תמחוק אם בא לך הייתי מוכרח.

zorro

New member
למה למחוק למה ../images/Emo35.gif

הודעות כאלה מכניסות רוח חיים למקום הזה

Frame

New member
זורורינקה כי זה לא לעניין אבל האם.. ../images/Emo35.gif

למעלה