שאלה לי אליכם !

שאלה לי אליכם !

מה הנשים והגברים מחפשים בבני זוגם.ואיזה תכונות וסוג קשר רוצים ?

טל קר

New member
נשים שונות וגברים שונים בשלבי

חיים שונים מחפשים תכונות שונות בבני זוגם, וגם סוג הקשר שהם רוצים יכול להשתנות.

אלדד26

New member
רואים שאת ירוקה כאן ../images/Emo6.gif

ובכל מקרה, לשאלתך - לכל אחד יש את האידיאל שלו בקשר לגברים ובקשר לנשים. לא מדובר במשהו מוחלט. אולי תוכלי למצוא תכונות מסוימות, כמו נאמנות, כתכונות שהן אידיאליות לרוב האנשים; אבל יהיו כאלו שלא יהיה להם אכפת להיות ביחסים פתוחים, למשל. לגבי הרבה תכונות אחרות, יהיו אנשים שלא ייחסו להם חשיבות. קחי למשל יופי חיצוני. אני מכיר אנשים שלא יקבעו את משיכתם לצד השני על פי יופיו, אלא על פי האינטלקט שלו, למשל. בקיצור - האידיאלים שונים מאדם לאדם. הם גם שונים בין תרבויות שונות, בתקופות שונות, והם משתנים במשך הזמן אצל אותו אדם עצמו. אין נוסחאות פלא.

הגבר/אישה האידאליים הם...

אלה שיקבלו את בן/ת-הזוג שלהם על כל מגרעותיו/ה כשהשאיפה לשנות אותו/ה לא קיימת מעצם הקבלה המוחלטת אחד של השניה. כל השאר, זניח.

אלדד26

New member
כמו כל דבר אידיאלי ../images/Emo13.gif

אבל אני חושב שמעצם בחירתם בבן זוגם, הם בדקו שאין לו מגרעות שמציקות להם. או, לפחות, היו אמורים לבדוק.

G.O.D

New member
אוי מיי G.O.D....

שאלת השאלות, מהן בעצם המיגרעות והאם אפשר להתגבר עליהם? בן הזוג המושלם? לא קיים כזה דבר אפילו הזוהרים והנוצצים בטלויזיה לא מגיעים למושלמות למעשה הם רחוקים ממנה מאד, אז מה הפיתרון? כאשר מגיעים לאינטראקציה עם בן אדם (בין אם זו אינטאקציה רומנטית בין אם זו סתם אינצראקציה בין חברים) הדבר הראשון שעולה זה המראה החיצוני כלומר המבנה הכללי, במבט השני עולים כל הפגמים הקטנים (אף עקום אזניים גדולות, או מה שאומרות לי הבנות כל הזמן "יש לך בייבי פייס"...) ואז מגיע שלב השיחה וההכרות אם הגעת לכאן אתה במצב מצויין, את? לא בטוח... ואני אסביר את עצמי, אני ס-ו-ג-ד לנשים ולו רק בגלל תכונה אחת ויחידה, אתן באמת יכולות לאהוב גבר מכל הלב ולו רק בגלל שיש לו את האופי והאישיות שאתן מחפשות לעומת רוב הגברים שחייבים גם מראה חיצוני שיהיה בסדר. וכאן מסתדרת העובדה הקודמת שאם אתה גבר לא מושך במיוחד אבל אתה מגיע לשלב השיחה עם בחורה אתה במצב טוב כי אם תעשה את עבודתך כהלכה יש סבירות גבוהה שתימצא בת זוג, א-ב-ל אם את בחורה והגבר לא אהב את המראה החיצוני שלך הסיכוי הוא קלוש כי גברים הם דפוקים בראש... אם כי, ואני מדבר מניסיון קרה לי לא פעם ולא פעמיים שהתאהבתי עד מעל לראש בבחורה שלא אהבתי איך היא ניראית, ולמה? כי אחרי הכרות מעמיקה האישיות הפנימית המקסימה שלה הקרינה כלפי חוץ וגרמה לי ליראות אותה באורח אחר לחלוטין, אבל זה לקח הרבה זמן... זמן מיותר שנובע מחשיבה גברית עקומה
בכל אופן שלב א - מראה ראשוני שלב ב - פגמים קטנים שלב ג והחשוב ביותר, השיחה, אם השלב השלישי טוב הוא משנה את השניים האחרים לטובה (במידה והם לא היו בסדר) אם השלב השלישי גרוע לא יעזור לך כלום בשני השלבים הראשונים. בהצלחה לכולם, G.O.D

למעלה