שאלה לי אליכם... אם אני לא ממש עקרת בית אני לא יכולה לכתוב כאן
פ פנינה ושלושת הדובים New member 22/10/03 #4 מה זתומרת לא יכולה? יאללה לא לשחק לנו אותה ריגשי איפה שאני את חייבת להיות, שמעת? ואגב, אדון רפי מסר לך שהתקשרתי אתמול?
מה זתומרת לא יכולה? יאללה לא לשחק לנו אותה ריגשי איפה שאני את חייבת להיות, שמעת? ואגב, אדון רפי מסר לך שהתקשרתי אתמול?
1 12אניהיא New member 22/10/03 #6 אההההההה צ'מעי אבא אמר לי שהתקשרת וחשבתי שתתקשרי שוב אבל לא. מי רגשי????????????? ואני ארדוף אותך בכל רחבי הנט לא תתפטרי ממני
אההההההה צ'מעי אבא אמר לי שהתקשרת וחשבתי שתתקשרי שוב אבל לא. מי רגשי????????????? ואני ארדוף אותך בכל רחבי הנט לא תתפטרי ממני
פ פנינה ושלושת הדובים New member 22/10/03 #7 נרדמתי כמו מתה בשעה שמונה בערב נדיר נדיר נדיר אצלי מצד שני התעוררתי כמו לא יוגעת מה בשעה 2.5 בבוקר
1 12אניהיא New member 22/10/03 #8 הפנינה../images/Emo3.gif מה את כן יוגעת שמעי הלכנו למיסעדה הודית... היה משו משו מה זה טעים... את קופצת קצת בשבת? לישון זה טוב לפעמים זה קורה אפילו לי פעם ב.... אני נופלת לכמה וכמה שעות טובות. שמעי ממש אבל ממש התגעגעתי
הפנינה../images/Emo3.gif מה את כן יוגעת שמעי הלכנו למיסעדה הודית... היה משו משו מה זה טעים... את קופצת קצת בשבת? לישון זה טוב לפעמים זה קורה אפילו לי פעם ב.... אני נופלת לכמה וכמה שעות טובות. שמעי ממש אבל ממש התגעגעתי
פ פנינה ושלושת הדובים New member 22/10/03 #10 לא מבטיחה אבל אני ממש אשתדל להגיע גם אני תגעגעתי ואני יוגעת? זה היוגעעעעע
1 12אניהיא New member 23/10/03 #13 WOW תראו מי עוד כאן....... הצטרפתי הצטרפתי תפנו קצת מקום... אורנה מאמי עם חיי הפעילים והסוערים זו הדרך היחידה להיפגש... טוב שיש לי אינטרנט, בטח פנינה לא מתחרטת שקנתה לי מחשב ולימדה אותי להשתמש בו גם אוףףףףףףףף טוב נלך לעשות משו בבית עכשיו רק הגעתי
WOW תראו מי עוד כאן....... הצטרפתי הצטרפתי תפנו קצת מקום... אורנה מאמי עם חיי הפעילים והסוערים זו הדרך היחידה להיפגש... טוב שיש לי אינטרנט, בטח פנינה לא מתחרטת שקנתה לי מחשב ולימדה אותי להשתמש בו גם אוףףףףףףףף טוב נלך לעשות משו בבית עכשיו רק הגעתי