שאלה לי אליכם....

הערה לא במקום

ועוד תחת שם זמני - ממש שפן קטן... אני אמחק את ההודעה ברגע שאוכל (אני כרגע לא בבית)

מולדבי

New member
באמת שזה היה לא במקום....

ילד חורף - שלא תחשוב שתקפתי אותך, זה אולי נראה ככה אבל זה לא...
תוך כמה זמן בדרך מקבלים תשובות אם אין זירוז ?

מולדבי

New member
שאלה לי אליכם....

באתר של מידעת רשום שהפסיכומטרי מתקיים ב 9.10 או ב 8.10... באתר אחר ראיתי שזה ב 1.10 ... מה נכון ? ועוד משהו, יכול להיות שאני עדיין יכול להתקבל עוד השנה לאוניברסיטה אחרי שאני יעשה את הפסיכומטרי של אוקטובר. האם יש אפשרות להגיש בקשה לזירוז הציונים לפסיכומטרי בתוספת תשלום (כמו בבגרויות) ? תוך כמה זמן מקבלים תוצאות ? אשמח אן תוכלו לעזור לי. תודה.

FIFTHELEMENT

New member
זה תלוי באיזה מבחן נבחנת...

אם נבחנת באוקטובר או באפריל אז בדרך כלל זה יקח יותר זמן כי אלא בדרך כלל מחזורים גדולים(בגלל עתודאים) ואפשר גם להכליל את דצמבר באותה קטגוריה אז אני מניח שרק של יולי יקח פחות זמן מהאחרים. אתה אישית לא יכול לזרז אותם, זה הרי לא נבדק ידנית אלא עם מכונות אז אי אפשר לזרז את זה.

Krishi

New member
אז ככה...

יש מועד אחד ב-1 בספטמבר ואחד ב-2 בספטמבר... אבל זה מוזר שאתה לא יודע כי אם שלחת מכתב בקשה להיבחן בפסיכומטרי של מועד ספטמבר אז היית צריך לקבל כבר מכתב שאומרים לך בו איפה אתה עושה את המבחן, באיזו שעה ובאיזה תאריך.

Krishi

New member
אופס!!!! סליחה!!!! טעות!!!!!

התכוונתי ה-1 וה-2 באוקטובר!!! לא בספטמבר!!!!!

מולדבי

New member
אז זהו ש...

עוד לא נרשמתי (כן אני יודע זה מאוחר...). מה לגבי השאלה השנייה שלי ? ישנה אפשרות לבקש זירוז בדיקה כמו בבגרויות ? תודה.

אין סיכוי בעולם שתוכל ללמוד השנה

ההרשמה נסגרה מזמן, המועד האחרון להבחן היה בכלל באפריל, ועד אוקטובר כל המועמדים קיבלו תשובות סופיות לגבי קבלתם ומי שהתקבל כבר הרכיב מערכת.

מולדבי

New member
כן ? ואם אני יגיד לך ש...

דיברתי איתם וההרשמה למתמטיקה עדיין פתוחה ? והם אמרו לי שאם יהיה מקום באוקטובר ואני יעבור את סף הקבלה אני יתקבל. אפשר לענות לי על השאלה בקשר לזירוז תשובות מהפסיכומטרי ? תודה.

XL3

New member
../images/Emo53.gifלילד חורף/לא ממש קשור לפורום

שלום לך ילד חורף, אבקש בעצתך. ידוע לי שאתה סטודנט למדעי המחשב ולכן רציתי להתייעץ עימך ולשאול מספר שאלות. אני עתיד ללמוד מדעי המחשב (דו חוגי עם כימיה) אבל חסר רקע משמעותי בתחום המחשבים האם אתה חושב שאדם ללא רקע בתכנות יכול ללמוד מדעי המחשב (מדובר באוניברסיטת בן גוריון) והאם מהכרותך עם סטודנטים כאלה הם שורדים? האם רמת הקושי היא בלתי אפשרית (אני די בסדר עם מתמטיקה אבל ממש לא עילוי)והאם המתמטיקה היא גורם מכריע (אין לי ציפיות להיות מצטיין דיקן אלה לעבור את התואר בשלום) אציין שהתחום השני הוא חשבונאות כלכלה (בעברית) והבנתי שגם המקצוע הנ"ל לא קליל. אשמח אם תענה לי אני אמור להחליט עד יום א'

לא חייב רקע במחשבים בכלל

אבל השאלה היא במה אתה רוצה לעבוד בסיום התואר? אם אתה מתכנן לסיים את התואר ציון "סביר" לא יהיה לך קל למצוא עבודה במחשבים. ותואר משולב הוא בכלל עמוס בשעות. לפי דעתי תבחר כיוון אחד ותצטיין בו. זה עדיף מלהוציא ציון סביר בתואר משולב.

XL3

New member
תודה ותגובה../images/Emo178.gif

תודה על התשובה ילד חורף אבל העניין הוא שאני מעדיף לעשות תואר כפול לטובת הפרקטיקה - מיני מבינים בתחומם אומרים שהשילוב בן מדעים (כימיה/ביולוגיה) למחשבים הוא הדבר הבא, ולכן מקנה יתרון יחסי על בעל תואר יחיד בגלל מגוון האפשרויות העומדות בסוף התואר. ראיתי במספר פורומים שדובר על היחלשות משמעותית ביותר בתחום ביקוש העבודה לבוגרי מדמ"ח-האם זה באמת בולט עד כדי כך-לוותר כבר עכשיו וללכת ללמוד מקצוע משמים לחיים כמו חשבונאות,אבל שמסתמן בעיני כיותר מעשי?

אני לא יכול לנהל לך את החיים

אתה צריך לקחת את ההחלטות בעצמך. הייתי מציע ל"מבינים" לשמור את העצות שלהם לעצמם. כרגע זה לא נראה כמו משהו ריאלי. תלמד מה שאתה רוצה ללמוד ומה שתאהב לעבוד פה. עבודה אתה תמיד תמצא. אני לא חיים רק בשביל הכסף.

למעלה