יש לי תשובה+דוגמא...+נצל"ש../images/Emo36.gif
אז קודם כל הנצל"שון, והפעם אני לא מתנצלת שאני מנצל"שת, סליחה, כי זה חשוב... ככה: אתמול נתקע לשרוך המחשב, והוא לא הצליח להפעיל אותו שוב. אז לכל מי שהוא דיבר איתו באיסי או משהו כזה - שלא תחשבו שהוא סנוב או משהו כזה, זה נתקע, והוא בדיכי כי נראה לו שהוא לא יצליח להפעיל... הוא לא ביקש ממני לעשות את זהף, אבל הוא היה נראה לי מאוכזב, אז אני כותבת - שתדעו! וסליחה מוריה.... תשובה: כן!!! הרבה פעמים יצא לי להתפדח שאני דתיה. לא בגלל שאני נראית "דוסה" לפניהם, אלא בגלל שקורה לידי חילול ה' ענקי. רוצים דוגמא ממש ממש טובה? 'בקשה, קבלו: בתחנת האוטובוס עמדתי פעם אחת ולידי היו עוד כמה נערות דתיות (או יותר נכון - שקוראות לעצמן דיות). לאחת היה עגיל בלשון, לאחת היה עגיל בטבור, לאחת היו מליון עגיילם על האוזניים טולא מצאו לה את האוזן, אחת לבשה גופיה, וכווווולן קראו לעצמן דתיות. (ד"א, אריאל, אתה בטח מקנא עכשיו, כשאתה קורא על הפירסינג...
) באה נערה חילונית, והיא היייתה שילוב של כל מי שהצגתי פה: פירסינג בכל מקום, לבוש "צנוע לחלוטין" וכו'. אוקיי, אני לא מאשימה אותה כי היא חילונית ואין לה את העניין של הצניעות. אבל כשהיא עמדה ליד בנות דתיות, שמהן מצפים להרבה הרבה יותר - והיא הייתהנראית בדיוק כמותם - הרגשתי מזועזעת. היא אפילו שאלה אותנו אם אנחנו נהנות להיות דתיות!!! כלומר, היא ידעה שאנחנו דתיות! ועכשיו, היא רואה שאנחנו, הדתיות, לבושות כמוה - בחוסר צניעות - זה לא חילול ה'??? זה חילול ה' ע-נ-ק-י!!! יש מליון סוגים של דתיים. דתים יותר, דתיים פחות, הייתה גם איזו הודעה שפרטתי את זה בהרבה הרבה יותר. לא לפני יותר מדי זמן. אנחנו, הדתיים, יודעים שיש כמה סוגים, ולכן כשאנחנו רואים דתיה עם גופיה - אנחנו לא כאלה מזועזעים, כי אנחנו יודעים שהם לא כאלה דתיים. אבל בשביל החילונים יש דתיים וחרדים. לא יותר מזה! אין להם עוד סוגים, הם לא חייים בפנים, לא בררו את זה, לא יודעים את זה. אז כשהם רואים בת כזאתי, שלבושה כמותם, תחשבו מה עובר להם בראש על הדתיים. בגלל זה אני אומרת - בהחלט אני מתפדחת הרבה הרבה פעמים שאני דתיה, כשאני עומדת ליד "דתיות" כאלה. אפילו לא בעניין הצניעות. גם כשהן מקללות (אותו דבר אצל בנים) - זה אותן קללות שאצל החילוניםפ. מישהו מוכן להסביר לי, למה חלק מהנוער הדתי של היום שווה לנוער החילוני של היום??????