שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

יצא לכם לפעמים להיות ליד אנשים דתיים ולהיות מובכים מהעובדה שאתם דתיים? ועוד שאלה קטנה- היה לנו לא מזמן דיון בצאט על בנות בצבא- מה אתם אומרים על זה?- ז"א לדעתכם צבא זה מקום לבנות דתיות או לא? נ.ב (אללק בסוף...) שימו לב לשעה ולתאריך- תראו מה אני עושה בזמן שאתם מכייפים להנאתכם במפגש פורום
... מקווה שנהניתם...

shadow dancer

New member
למה להיות מובך???????

בס"ד יעני בגלל זה שהם לא מתנהגים כמו דתיים??? לי ברוך השם זה לא קורה הרבה כי אני ממש גאה בזה שאני יהודי דתי!!! (כמובן שיש גם מצבים כאלה.... לצערנו). לפי דעתי צבא זה ממש לא מקום לבנות!!!! זה חוסר צניעות שחבל"ז וחוצמזה יש גם את כל המקרים האלה שקרו בצבא לחיילות.וצריך להתרחק מזה...... אני ממש לא חושב שלבנות יש מקום בצבא! ואגב........ את לא לבד!!!

כי הם גורמים לך להרגיש דוס

ז"א הם כאילו אומרים כזה אהה את מהדוסים? וכל מיני כאלו... לא יצא לי שקרה לי את זה בזמן האחרון אבל במחנה הראה קרה לי את זה וזה היה ממש נורא... בקשר לבא אני איתך... מה אתה עושה בבית??????????? אם רק הייתי יכולה הייתי טסה עכשיו לחיפה...

עטרה ש

New member
אז ככה...

בקשר לדבר הראשון-אני אישית לא חושבת שאת צודקת... בקשר לצבא-את צודקת ובקשר למפגש-מוריה צודקת ועוד איךךךךך אם היה לי איך ללכת למפגש כבר מזמן הייתי שם!!!!

shadow dancer

New member
אני בן.......(אם כתבת אליי)

בס"ד נכון שזה מפדח(אפילו מאד מפדח) לא הסברתי טוב....... זה כן מפדח! אבל צריך לנסות שלא להראות את זה......

shadow dancer

New member
אז?????

בס"ד את צריכה להיות ולא להתבייש בזה שאת יהודיה דתייה מאמינה והכל! ואת צריכה גם להראות את זה! אני פה ולא בחיפה כי הייתי די תקוע אם הייתי נוסע......... אני די חדש פה! וגם יש לי כמה דברים לעשות....... חפיף.

לא מתביישת אבל...

זה פשוט לא נח- אתה נמצא בחברת חילונים נגיד אז אתה יכול להיות מובך מדברים שהם עושים או אומרים אבל זה מובן להם וזה מובן לך שזה מה שאתה אמור לעשות... אבל ליד דתיים זה כבר סיפור אחר כי אתה יודע שהם אלו שלא בסדר אבל הם יותר ממך והם נראים כמו אנשים שטוב להם ואם אתה מובך זה מוזר כי סה"כ שניכם מגדירים את עצמכם כדתיים... אז מה אם אתה חדש??? אתה בכלל לא תהיה תקוע ואנשים ממש יתייחסו אליך... נ.ב.- יש לך איי סי?

shadow dancer

New member
מכיר ת'סיטואציה!!!

בס"ד אני שונא כשהם עושים את זה!!! ואני תמיד אומר את זה......... זה ממש מעצבן אותי שהנורמה עכשיו היא שמי שלא לומד תורה או שמדבר כמה שיותר מלוכלך ועוד כל מני כאלה הוא יותר כלי, שאקל וכל מני הגדרות מטומטמות כגון אלה!!! יש לי הרבה כאלה בישיבה..... הם אפילו לא שומרים שבת ובטח שלא שאר מצוות.... ואני לא מבין מה הם עושים במסגרת של ישיבה! החלטתי עם עוד כמה חברים (גם משכבות אחרות) והחלטנו שנעשה עם זה משהו! זה ארוך מדי אבל אם יש רעיונות......... מוזמנים לכתוב. בקשר לזה שאני חדש.... לוידע........ עדיין(ולמרות שיש שם את תמר ורחלי שהן אגב בנות דודה שלי). ויש לי איי סי!!! (איך אפשר בלי???)

איה- זה בטח ממש מעצבן!

לי זה היה ממש נורא אם בנות אצלנו באולפנא היו מתנהגות ככה- יש לי כמה בנות אבל זה לא הרב המכריע ובטח שלא בצורה כזאת שאני אתפדח להיות דוסית לידם... בכלופן- איפה אתה לומד? אין לי רעיונות- סורי יופי שיש לך אייסי- אבל מהו???

shadow dancer

New member
אין קשר בין דת לישיבה שלנו!!!

בס"ד אני לומד בישיבת ב"ע נתניה...... מזמן רציתי לעבור אבל........ בסוף לא עברתי(תשאלו את תמר... היא ידעה מזה!) אז זהו.. שאצלהם הכל חפיף! מנחה- חפיף, גמרא- חפיף אבל למתמטיקה סוגדים! (ויש את אלה אגם בזה לא משקיעים!). יוווווווווו איזה התרגשות!!!!!!!!
הבנאדם הראשון שמבקש את האיי סי קיו שלי בפורום!!!(תמר ורחלי לא נחשבות...... נכון? נכון?) 166406469........... הזדמנות פז לכולם!!!!!

אוייש חבל...

לדעתי פשוט תעבור- בשביל זה יש שנה הבאה אבל חשבתי שהמצב שם יותר טוב!!! ואתה לא צריך להתרגש טו מאצ'... דרך אגב שמת לב שרב השירשורים פה זה התכתבויות רק של שנינו... איך רואים שכולם במפגש פורום...

shadow dancer

New member
טוב אז אולי יצא משהו טוב!

בס"ד לפחות עכשיו מישהו הספיק להתכתב איתי!!! ואני לא אעבור בשביל שנתיים!!! המצב אולי לא כ"כ גרוע....... או שבעצם כן!

shadow dancer

New member
סבבה.......

בס"ד ותמר אמרה שאין גיבוש ולא איכפת לאפחד????. תודה רבה...... בכל אופן הוא מופיע באחד השרשורים אבל ........ המספר הוא- 166406469

את ברצינות רוצה שאני יגיב?!

כי.....כן! צבא זה מקום גם לבנות דתיות! כל אחת ואחת חייבת לתרום למדינת ישראל ואם לאחת נוח צבא-220ה....האמת-זה אפילו מה שאני רוצה לעשות...(הטייסת של קמבו..). יש לי זמן אבל בכל זאת חשבתי ל זה המוןןןן.... ולא- כי אני לא מובכת! לא שאני עם חרדים! לא שאני עם חילוניים! כי אם הייתי מובכת לא הייתי שלמה עם עצמי ואז...אהמ...אהמ... -מתה עליכם-

בטח שאני רוצה שתגיבי

אבל גם אני אגיב על מה שאמרת אז בקשר לצבא- אם הצבא הי מקום לבנות דתיות אז מראש לא היו עושים את השירות הלאומי... חוץ מזה למה מראש להעמיד את עצמך בניסיון אם את יודעת שרבות וטובות נפלו בו (ורבות וטובות באמת נפלו בזה...) בקשר לטייסת של קרמבו- אם הוא מקים אפילו אני אצטרף (אבל למה לא נראה לי שהוא יקים טייסת?!?!?) אני התכוונתי למבוכה כשאת עם דתיםם אבל בכאילו- ז"א אנשים שהם משחקים את עצמם דתיים- כי עם חילונים ועם חרדים את יודעת שיש לכם שתי דרכים שונות אבל עם דתיים בכאילו?!?! מתה עליכם...

איילת כ

New member
תשובות לשאלותיך

1.לא, אני מרגישה בושה בשבילם שהם מגדירים את עצמם דתיים ומתנהגים איך שה מתנהגים. 2.גיוס בנות לצבא אני מתנגדת לזה מ-2 סיבות א. סיבה דתית ב. אני חושבת שהן יכולות יותר לתרום בשירות הלאומי ולהגיע לכל חתך האוכ'. אבל אם הם מחליטות להתגייס לצבא, שיבושם להן, ושיעשו מה שהן רוצות.

למעלה