שאלה לי אליכם

rigoletto111

New member
אם אתם נהנים לקרוא לי קיצוני

לא אנסה לשלול מכם הנאה זו... רק שאני לא חושב שהרעיון שמדינה ש70% מתושביה פלסטינים (ירדן) היא מדינה פלסטינית הוא מאד "קיצוני". וגם אני נגד שליטה ישראלית באוכלוסיה הפלסטינית בשטחים ונגד טרנספר בכפייה.

Le Fay

New member
קודם כל נהנית שאתה כאן

בלי שום קשר לעמדות הפוליטיות שלך. ההתבטאויות שעושות אותך קיצוני בעיני לא נוגעות לקו הגבול אלא לאופן שבו אתה מדבר על ערבים ("הם" כולל ומופשט). לא אתפלא אם יסתבר שביחס לקו הגבול אנחנו מסכימים לגמרי (כמו גם ביחס ל"זכות השיבה" - כשארה"ב תחזיר את אריזונה לאינדיאנים...).

חי אדר

New member
וטעות במקומה עומדת

הקביעה שלך לגבי מי שנזרק מכאן מוטעית מיסודה. וככל הנראה נקודת הבחינה שלך חוטאת בהנחה של דעה קדומה. אם תעיין בהודעות של היסטוריית הפורום אזי יתחוור לך שההפך הוא הנכון. אין כאן מגמה של לזרוק על בסיס של דת . השיקולים לחסימה מונחים ע"י עקרונות הקשורות לטיב הפורום. ובחום הייתי ממליץ לך ליישם את האמור באבות היו מתונים בדין.

תשובה לי אליך.

הפורום מיועד לנושא יציאה בשאלה ולא ליוצאים בשאלה. מי שמעניין אותו נושא זה וכותב עליו באורח נורמלי, מקבל יחס סביר - בהתאם לטעמם של העונים. אם תראה, בסקר של הצופים - כחצי חילוניים, וגם חרדים לא חסרים. אני עצמי חרדי, ואני נמצא כאן כי אני מתעניין בחרדים לשעבר - כמו שאני מתעניין בכל אדם פתוח מהישיבה בה אני לומד. [סליחה מהיוצאים על ההשוואה]

למעלה