שאלה לי אליכם

IMMORTAL DEATH

New member
שאלה לי אליכם

לאחרונה הורדתי קליפים של DBZ ובכמה מהם מראים את גוהן נלחם בבו , פיקולו בסל וגם פריזה מופיע , גם כן מראים את גוקו נלחם בוגיטה ( וכל זה ככל הנראה מופיע אחרי DBZ ולפני DB-GT ) לכל מי שיודע באיזה סרט , פרק מדובר שיחזיר לי תשובה תודה !

Shazamit

New member
לא...

זה מופיע בסדרה עצמה, דב"ז. וכל הקרבות האלה הם מכמה סאגות נפרדות. אתה יכול להתייעץ ברשימת הפרקים והסאגות באתר הרשמי.

king kazabubu

New member
אם אני הבנתי נכון את הבחור,

זה לא מופיע בסדרה בכלל.... אלו בטח קטעים כאלו שרואים את מאג'ין בו ואז כשגוהאן נלחם בו הוא הופך לקיד בו ומשתמש שוב בהתקפה human extermination attack או משהו כזה... ואם זה פיקולו מול סל המושלם אז אני בטוח שזה זה... עכשיו, אלה לא קטעים שמופיעים בסדרה למען האמת. אלו קטעי סרטים מאיזה משחק שאני לא זוכר איזה כרגע... אבל אלו סרטונים כאלו. בקליפ total dedication to vegeta עם השיר in the end יש קטע שרואים את גוקו ווג'יטה נלחמים כששניהם לא סופר סייאנס וזה לא בתחילת הסדרה כי וג'יטה לובש את הבגדים הכחולים של סוף הסדרה. בקיצור אלו סתם סרטונים קטנים ולא חלקים מהסדרה או משהו כזה

IMMORTAL DEATH

New member
כן זה בדיוק זה

וחבל קיויתי שאילו קטעים מאיזה שהוא סרט חדש כמו DBZ 16 או משהו אבל תודה אגב את הקליפ ניתן להוריד באימש קאזה הוא 5.9 מגה ( אצלי הוא נקרא :DB Z - Musik Video.mpg ) תהנו

ashkeloni

New member
איזה 16?

לפי מספרים לא כולל ספיישלים וסרטים של DB יש 13 סרטים...

למעלה