שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

כן כן...סוף סוף אני מתחילה הודעה רשמית בפורום הזה....ידוע לכולנו שהבחירות הם עוד 3 שבועות פלוס מינוס וכן לי תהיה זכות הצבעה (איזה כיף לי נולדתי 3 ימים לפני הבחירות....משהו) בכל מקרה אני כל החיים שלי שמאלנית אבל ברק (שעבדתי למענו בבחירות הקודמות וקיבתי על זה 200 ש``ח עלובים) איכזב ובגדול...אבל אני לא רוצה מלחמה (כי אם שרון תבחר לדעתי תהיה מלחמה בלי שום קשר להיותי שמאלנית כי שקלתי ברצינות לבחור בו) אז מה אני עושה?!!?!?!? חשבתי גם לכתוב על הפתק הלבן פינקי והמוח אבל אני אהיה היחידה שתעשה את זה וגם הם דמויות מצוירות... אני בדילמה רצינית... עזרה בבקשה.... תודה מראש ליאורה (המבולבלת...)

תודה

עכשיו השאלה הנשאלת היא רק חביבה?!!?!?!??!?!?!?!?!?!?! היא הלהקה בה` הידיעה!!! והשאלה השנייה מי אתה?

djgal

New member
אחד טרפה והשני נבלה!

ככה המורה שלי לאזרחות אמר. אבל את חייבת ליבחור כי זה חובתך בתור אזרחית. אז זה פשוט: תחשבי את מי את הכי לא רוצה בתור ראש הממשלה שלך ותבחרי בשני. וממה שכתבת אני משאר שזה אהוד ברק. ואם ממש את לא רוצה את שניהם באותה מידה אז תשימי פתק לבן.

luka

New member
אוי, זה כל כך פשוט!

שמים פתק לברק מחוסר ברירה, כי ה``מלחמה`` עכשיו היא לא מי יהיה ראש ממשלה, אלא, מי ל-א-!, או יותא נכון מי א-ס-ו-ר שיהיה ראש ממשלה וזה כמובן אריאל שרון, כל אלה ששמים פתק לבן, לדעתי, זה גרוע כמו לבחור באריאל שרון כי ברק זקוק לקולות האלה כפי שמראים הסקרים... בעיקרון, רק נקודה למחשבה כי בסוף תעשי מה שתרגישי..., העיקר שתיהיה מרוצה מהבחירה ו... ששרון לא יבחר, אה? :) יערה.

טרנט

New member
אני גם לא יודע למי להצביע...

אבל רוב הסיכויים שאני אצביע לברק. חשבתי על זה כך: עוד חצי-שנה/שנה אני בצבא. עכשיו, אם שרון יהיה ראש ממשלה, אז הצבא אולי יהפך להיות הרבה יותר מסוכן, ואנחנו נהיה שם. אם ברק יהיה ראש ממשלה, אולי אף נשיג שלום סוף סוף. בקיצור, תצביעי למי שבא לך, אבל תחשבי על כל הגורמים. אה וליאורה, אני בטוח שנהנה בטיול השנתי בשבוע הבא לאילת.... תנחשי מי זה...

t@lly

New member
ממשלה דפוקה!

אם לי הייתה זכות בחירה הייתי שמה פתק לבן ואני אישית מקווה שרב הקולות יהיו לבנים למרות שברור שזה לא יקרה כדי שאולי סוף סוף החברי כנסת האלה יעזבו את הכסאות שלהם או יתאפסו כבר! אך פנטזיה נפלאה... אם תכתבי משהוא על הפתק הלבן שלך הוא יהיה פסול

N0

New member
פינקי והמוח !

אם הם היו מתמודדים N0 היה מצביע להם בלי להסס , חבל שהם לא חשבו על דרכים לגיטימיות להגיע לשליטה על העולם. בכל מקרה פתק לבן לא ממש יעזור כי זה לא כמו בארה``ב שם הפתקים הלבנים נספרים אז פתק לבן פסול זה בדיוק כמו לשים פתק לבן רגיל הם פשוט לא נספרים. מצד שני נכון שברק איכזב אבל לא הייתה לו ממש הזדמנות להוכיח את עצמו עם הכנסת הזבלה הזו, ועדיף לבחור ראש ממשלה שלא רוצה את הכנסת כדי שהיא תתפרק, לכן N0 אם הייתה לו זכות הצבעה בבחירות הבאות היה שם ברק (ואם כבר שיבחר ראש ממשלה דפוק לפחות N0 ידע שזה היה הראש ממשלה שהוא העדיף לבחור בוא ולא ראש ממשלה שנבחר כי N0 שם פתק לבן). N0

למעלה