שאלה לי אליכם...

ליילה

New member
שאלה לי אליכם...

המלחמה בעירק נראה שמתקרבת, וחוץ ממליון וחצי שמועות על זה שזה יתחיל ב8 או ב 10 או בעוד תאריכים, די ברור שזה הולך לקרות ודי בקרוב. אז נכון עדיין לא ברור אם ישראל תיפגע מהמלחמה הזו, אולי הפעם הם יחליטו לגמור את העניין בינם לבין ארה"ב וישאירו אותנו במנוחה, אבל... מה אתם מתכוונים לעשות? הייתם רוצים לחזור לארץ אם יש מלחמה? להביא את הקרובים אליכם לחו"ל, לפחות עד יעבור זעם? איך אתם חושבים שנעבור את המלחמה הזו כשאנחנו רחוקים מהבית? עדיף ככה, או שעדיף להיות שם?

judyr

New member
אני אגיד לך מה אני חושבת...

אלי אני לא אענה לשאלה האם אחזור לארץ אם יש מלחמה... או להביא את הקרובים לחו"ל... אבל אני רוצה לומר לך שגם אם עברתי את המלחמה ההיא לפני 12 שנה... זה לא חישל אותי לא זה לא הכין אותי נפשית למלחמה הזאת שמגיעה בצעדי ענק... כן אני פוחדת זהו אמרתי את זה... אני כל כך פוחדת שאפילו השגתי ממ"ט ליאגו שלי... וכבר פתחתי את הערכה (עבריינית אני) ובדקתי שיש שם מסכה ומזרק בטח המסכה לא שווה כלום (ישראל כבר לא מפתיעה אותי) והמזרק בטח שווה עוד פחות מכך... אבל אני רק רוצה לומר דבר אחד... זה מפחיד כי מתעסקים עם מטורף... זה מפחיד כי אני רוצה לחיות... ולא עשיתי רע לאף אחד והנה אני מאויימת... קשה.... לקום ולברוח? כן חשבתי על זה... הרי פעם שעברה הייתי פה... אף אחד לא מחא לי כפיים פחחחח אבל לאן לברוח? לא ואני לא אוהבת את המשפט אם משהו אמור לקרות אז זה יקרה אז למה לברוח..... אני למשל אוהבת את המשפט הבא: אני אוהבת את החיים ג'ודי

billy milligan

New member
ת'אמת לא יודע

אני לא יודע אם לחזור או לא, תלוי איך אני קם בבוקר. יום כן, יום לא, יום לא יודע. אני מניח שעד שזה לא יקרה לא תהיה לי תשובה וודאית. להביא את הקרובים (וגם את...את יודעת) לפה אני רוצה כל יום, נ"ז זה רחווווווווווווווווווווק מאוד מישראל. בנתיים אני משתדל לא לחשוב יותר מידי, זה עושה קמטים. אזמה אם לא רואים מתחת לפרווה של הבונה

judyr

New member
זה לא קפץ כי זה לא

מזרן פרדייז.... נו מה נראה לך ... לא תמיד יש לי תשובות הגיוניות בעעעעע

judyr

New member
קודם כללללל

כן רואים את הקמטים.... הפרווה כבר קצת מדוללת פחחחחחח סליחהההההההההה אני מצטערתתתתת ג'ודי שחייבת להתחנף..... כי היא תשלם על זה בקרוב.... מוווואאהההההה

../images/Emo141.gif../images/Emo10.gifאני נמצאת בארץ במלחמה לבד

תרתי משמע. אני גם גרה לבד, (ללא שותפים) וגם מרגישה לבד.. אם יש איזה נסיך אולי, מארץ מעבר לים, שרוצה להציל אותי מהתופת העתידה, הנני כאן.. וגם אם יש מישהו שהחליט שרוצה להיות בארץ במלחמה, אני מוכנה להחליף איתו בתים בחו"ל.. הכל בגלל שאני לא מרגישה מוכנה נפשית למלחמה, אם תהיה, כלומר, אם נהיה מעורבים..

למעלה