שאלה לי אליכם!

שאלה לי אליכם!

שרון: אני רוצה לשאול את כולכם משהו ובבקשה תגיבו!! זה נראה לכם נורמלי שזוג יהיה ארבעה חודשים ביחד ולא יתנשק?... (דרך אגב- תראו היום את התוכנית כי אנחנו היינו הקהל שם!)

לדעתי...

משהו לא בסדר אם זוג ביחד ולא מתנשקים לא יודעת כנראה אין ביניהם משייכה או תקשורת זה קצת מוזר השאלה היא אם זה פעם ראשונה שלהם או משהו כזה שיגרום להם לא להתנשק אז... שיבדקו את הרגשות שלהם
o.k i lovu bye bye

get well

New member
למה בני כמה אתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

אם אתם בני 10 אז אולי אם אתם מעל גיל...13 אין מצב למה זה קרה לך?? אלא אם כן נפגשתם פעם בחודש ואז זה הגיוני..

אנחנו עוד צעירים!

אנחנו עוד צעירים, יש זמן!. אני בת 15 והתנשקתי רק עם שני אנשים בחיים שלי. זה נראה לי בסדר שאנחנו לא מתנשקים כי יש זמן, לא??... לא צריך למהר לשום מקום!! מה אתם חושבים? (חוץ מזה שנינו ביישנים).

get well

New member
תראי..תשמעי..../images/Emo79.gif

אני אישית התנשקתי לראשונה בגיל 15.5 אבל זה רק בגלל שליפני זה לא היה לי ממש חבר רציני את אומרת שאתם כבר ארבעה חודשים ביחד וזה די מוגזם אם את אוהבת ונמשכת אל הבן אדם איך את מפגינה את זה?? את מתחבקת איתו לפחות?? כל אדם זקוק לקצת חיבה ואני לא אומרת חס וחלילה לעשות שטויות אבל להתנשק אחרי 4 חודשים בגיל 15 זה טבעי לגמרי ואם את לא רוצה ולא מרגישה את הצורך אז חבל על הזמן וחבל על הקשר הזה. אגב, אולי היו לך ניסיונות לא כל כך טובים בנשיקות הקודמות ובגלל זה את לא רוצה? גם הנשיקה הראשונה שלי הייתי זוועה אבל אח"כ זה רק הלך והשתפר!!! בהצלחה

יכול להיות ש..

יכול להיות שהיה לי ניסיון רע עם הנשיקות הקודמות שלי. לא בגלל שהיה רע או משהו אלא בגלל שהבנאדם השני (והאחרון) שהתנשקתי איתו הוא מניאק והוא התנשק איתי לא בגלל שהיה לו אכפת ממני אלא בגלל שהוא רצה ממני משהו. (
כל הכבוד למשטרת ישראל!!!
)

dor302

New member
אני מכיר כאלה שהיו שנה ולא התנשקו!

ואני לא צוחק.... הם לא נראים כמו זוג והם חברים!

אני שמחה לשמוע!!

שרון: אני שמחה לשמוע! אני וחבר שלי אוהבים אחד את השני מאוד!! הוא עוזר לי בהכל ואני מתה עליו!!! פשוט אני לא מרגישה איזה צורך להתנשק איתו עכשיו. כשזה יקרה זה יקרה, לא ככה?

היי שרון

זה לא כל כך נורמלי אבל יכול להיות ששניהם ביישנים ולא עושים צעד כדי להתנשק. זה אפשרי בהחלט. הם חסרי בטחון או רק אחד מהזוג

למעלה