שאלה לי אליכם.

pulpu

New member
שאלה לי אליכם.

1] מה דעתכם על מישהי שמעוניינת להיות בזוגיות עם א-מיני, אבל לא כי היא עצמה א-מינית אלא כי יש לה בעיה רפואית שמונעת ממנה לקיים יחסי מין?

2] ושאלה נוספת.
בתור א-מיניים,
עדיין תרצו ילדים?
האם תקיימו יחסי מין בשביל ליצור ילד?
או שתעדיפו דרך אחרת?

(אגב אני באה ממקום שבו כל חיי חשבתי שאני א-מינית בעצמי.)

Brombit

New member
בזזזזז.

1. אם בכל זאת טוב לה ככה, ואין לה רצון לטפל בבעיה הרפואית, אין בעיה שתהיה בזוגיות עם א-מיני/ת. אם לא- עדיף שתפתור קודם את הבעיה.
2. כן. יחסי מין בשביל ילד? אולי, נראה אם בבוא היום ארגיש בנוח.

Berethor

New member
כן צודקת

השאלה היא גם האם זה עתיד להישאר ככה או להשתנות בעתיד, למרות שבמאה אחוז קשה לדעת דברים כאלה.

niwo

New member
תשובה לשאלה השנייה

כי על השאלה הראשונה אני צריך עוד לחשוב.

2) אני מאוד רוצה ילדים, אני גם רוצה שהילדים יהיו ביולוגית שלי. עם זאת, אני ממש לא רוצה לקיים יחסי מין. אני לא מוכן לכך!
הבעיה היא, שאני לא ממש יודע מה אני עושה במקרה כזה.
אני טראנס, ולכן אני לא יכול להעביר זרע אל מישהי אחרת.
ואני לא מוכן להיכנס להריון.
יאפ, אני בבעיה.

שום בעיה ניוו הכל בראש

אנשים עשו דברים מסובכים יותר מזה.
התשובה ברורה: אישה שתלד במקומך ואתה תתרום את הביציות.
זה בעיה כשחושבים זו בעיה. תתחיל להאמין שתצליח תתחיל לפשט לך דברים בראש
הדברים שאנחנו אומרים לעצמינו מאוד משפיעים עלינו לא סתם אומרים שאמונות
מניעות את הכל.
בקיצור תאמין שזה יהיה אפשרי וזה כבר יהיה קרוב יותר אליך.

Berethor

New member
זה באמת הפיתרון

למרות שזה לא הכי הוגן שמישהי תצטרך ללדת במקומו. אבל זאת האפשרות היחידה פה.

Berethor

New member
יש הבדל בין לא יכול ולא רוצה

אבל בשורה התחתונה זה לא באמת משנה הרבה לדעתי, לא-מיני יהיה הרבה יותר קל להיות עם מישהי שרוצה להיות עם א-מיני ומישהי שלא יכולה לעשות מין מאשר עם מישהי שלא רוצה להיות עם א-מיני ורוצה לעשות מין, ללא ספק, ויש א-מיניים במוכנים להיות בקשר מיני, אז לדעתי שמדובר במינים שמוותרת על מין, זה הרבה יותר משא-מיני יכול לבקש, הדרך היחיד שטוב יותר מבחינת א-מיני זה א-מינית.

אין קשר ישיר בין א-מיניות לבין ילדים, זה יותר נושא של אלהוריות, לכן תמיד היו כאלה שרוצים ילדים וכאלה שלא. הקשרים היחידים שאני יכול לראות בנושא, זה אם יש זוגיות בשביל זה בהנחה שמעדיפים זוגיות במסגרת זוגית, האם מוכנים לעשות את זה באופן הטבעי או מעדיף בצורה מלאכותית או שלא משנה להם.

הסיבה להתנהגות מסויימת פחות רלוונטית

מה שחשוב, זה איך רואים את המערכת הזוגית. אם יש התאמה ברצונות/חלומות/שאיפות - הכל טוב. אם לא, זה לא משנה בכלל מה התווית שיש לכל אחד/ת....

(יש מקרים מאוד מיוחדים בהם הסיבות מגיעות מבעיות פסיכולוגיות קשות ואז דברים יותר מידי לא יציבים ונזילים ולא ניתן לבנות עליהם מערכת יחסים. אבל בטח שבמקרה של בעיה רפואית פיזית אין בעיה כזו)

לגבי הילדים - אישית אין לי בעיה לקיים יחסים בשביל ללדת ילדים וכבר עשיתי את זה פעמיים. (היום אין לי עניין בילדים נוספים)

למעלה