שאלה לי אליכם

yael filan

New member
שאלה לי אליכם

קודם כל, חזרתי מה המצב? ולשאלה: אני מגיעה לחווה שערך פעמיים שלוש בשבוע ונמצאת שם במגע צמוד עם הסוסים במשך כחצי יום, אני מגיעה בימים: ראשון, שלישי וחמישי... האם יש סיכוי שהם זוכרים אותי מפעם לפעם? או שהם הולכים אחרי כי הם רגילים שהובלתי אותם ואז כשאני עוצרת זה בא להם טבעי? (אני מכירה כמה סוסים שעושים את זה)

speedy123

New member
בקשר לשאלה שלך

אני חושבת שהם זוכרים אותך.... אני כשאני נוסעת לגרמניה(כל שנה) אז אני תמיד מנסה ליראות אם ג´ואי זוכרת אותי. ואני חושבת שהיא זוכרת היא מיתייחסת עליי ממש באהבה.! זה כזה יפה!!!!!

angel457

New member
בקשר לג´ואי....

אני לא חושבת שהיא זוכרת אותך... כי אם היא רואה אותך פעם בשנה..לאיזה שבוע שבועיים... וכל השנה היא לא רואה אותך והיא רואה אנשים אחרים.. אז סביר להניח שהיא לא תזכור אותך... כדי שסוס יזכור אותך הוא צריך לראות אותך לפחות ש2-3 פעמים בשבוע... ואתה צריך לרכב עליו בימים אלו וטלפל בו...

horse lover

New member
טוב אז ככה

סוסים לא מזהים אותנו לפי הבגדים או לפי הפרצוף הם בעיקר מזהים לפי הקול שלנו ושפת הגוף (צורה וגודל הגוף והצורה שבה אנחנו הולכים בדרך כלל) אני לא בטוחה שהסוסים מזהים אותך אבל יש סיכוי שהם כן ושהם התרגלו אליך.

the bra1n

New member
אני יודעת

אבל השאלה היא אם יש סיכוי שהם יזהו אותי, יש?

ScooBy

New member
לפי מה ששמעתי

סוסים נקשרים אליך אחרי שהם רואים אותך הרבה, כל יום או יומיים... בדך כלל הטיפול בסוס זה מה שגורם לסוס להקשר אליך עקב הדימוי לטבעו של הסוס שבו הסוסים בלהקה מנקים ומטפלים אחר בשני... אבל אם הסוס לא רואה אותך חודשיים בערך הוא שוכח אותך... לא כמו כלבים שזוכרים אותך תמיד...

למעלה