אנחנו מאכילים בשעורה...
רק תהיתי... ואצלנו רוב הסוסים בחצרות חוץ מ4 ואותם מוצאים ללפחות 4-5 שעות בחצרות. טאורה עצמו הוא "מלך החצר הגדולה" ובחצר הגדולה שבה יש 3 סוסים בלילה ובמשך היום שישה, יש תא גדול וסככה גדולה ושם הסוסים נמצאים שיש גשם, רוח, חם מאוד. יש לנו חצר ענקית שנקראת "החצר הגדולה" ואני אצרף לכם תמונה שלה... אי אפשר להכניס את כל החצר הענקית הזאת לתמונה אז תצרכו להסתפק בתמונה של שליש ממנה ביום שמש אחרי שבוע גשם שנה שעברה(טאורה הוא הכי קרוב) לפי הסדר: קלייר(הלבנה), טאורה, קאיה, נפו ונראה לי אלמוג...אם טעיתי אני אתקן... ויש חצר שנקראת החצר של נופר/דיזל (היא פשוט משנה את השם לפי הסוס שנמצא בה
דיזל נמצא בה עכשיו יחד עם קלייר ונופר היתה במשך איזה שנה שם והיא עברה לחצר עם אניטה)והיא קצת יותר גדולה ממנז´ דרסז(20X40) ויש את החצר שמאחורי המועדון שגם לה אין שם אז אנחנו קוראים לה "החצר של הכוסיות" ושם נמצאות אניטה ונופר, והיא בערך בגודל של החצר של דיזל. ויש את החצר ירק שלשם משחררים את כספיאן(עם מגנים
עזבו בדיחה פרטית...) ויש את החצר ירק הגדולה שהיא מחוברת לחצר הגודלה ופותחים אותה בסתיו(איזה כיף להם
) ויש את הפארק דשא(לשעבר פארק מור)ולשם אנחנו משחררים אחרי שטיפה, וסוסים צייתנים(טאורה, אלמוג) אנחנו לפעמים משחררים חופשי אחרי שטיפה או שסתם יאכלו דשא באזור גן התומר. בקיצור הסוסים משוחררים ונהנים!