שאלה לי אליכם...

LUCID DREAM

New member
שאלה לי אליכם...

אם אני חולמת על מישהו שאני מכירה, האופי שלו ישאר אותו דבר או שהוא יוכל גם להשתנות
- ולהיות מישהו בעל אופי שונה לגמרי

אלונגו

New member
מן הסתם...

זה שהוא נראה איכשהו בחלום, לא אומר שהוא יתנהג בצורה של אותו אדם. גם הרבה פעמים בחלום את רואה אדם אחד, יודעת שזה אדם אחר והוא מתנהג כמו מישהו שלישי...

Gevakumon

New member
תמצאי אותי

הוא יתנהג כמו שהתודעה שלך אומרת לו להתנהג, יכול להיות בהתאם לאיך שאת מכירה אותו יכול להיות שהוא יתנהג כמו דלעת, זה חלום אנשים, מה שהדוקטור למעלה רוצה זה מה שיהיה.

Real Dream

New member
זה בדיוק הקטע!

אדם בחלום שלך יכול להיות גם כל אחד אחר! אין בזה הגיון! את יכולה לראות איזו חברה שלך, אבל לדעת שזאת בעצם אני, ולא החברה הזאת. וכשתבואי לדבר עם הדמות הזו, היא תתנהג כמו, נגיד, רתם. וזה לא יראה לך מוזר! האופי של אדם הוא חלק מהמציאות, ובחלום - המציאות יכולה להשתנות. אין בזה חוקים!

לדעתי

צריך להבדיל בין: 1) דברים שאת יוצרת -במודע- בחלום לבין 2) דברים שנוצרים מתוך התת מודע בלי שליטה שלנו! למשל.. את יכולה להחליט שאת רוצה שחברה שלך תופיע אבל את לא ממש מגדירה איך היא תתנהג ואת הפרמטרים האלו התת מודע ישאב מהמידע שיש לו (סביר להניח שמידע עובדתי\מציאותי). מה שכן אני לא יודע להעריך את מידת הריאליסטיקה שהתת מודע מייצר\מאלתר.

LucidGuess

New member
בדיוק ככה!

אי אפשר להגיע לדעתי לשליטה של 100% בחלום הצלול, כי פשוט יש כל כך הרבה פרטים שאין אפשרות לשים לב לכל אחד ואחד מהם, לזה התת מודע דואגת, נגיד שהחלטת ליצור יער, או-קיי הצלחת, יצרת יער ואת מטיילת בתוכו, אבל אין לך אפשרות לשים לב לכל עלה קטן ולכל ענף ולכל גיבעול ולכל נמלה קטנה שמטיילת לה על גזע של עץ, את זה התת מודע יוצרת עבורך בלי התערבות שלך, כי פשוט אין לך אפשרות להתמודד בו זמנית עם קביעה של כל כך המון פרמטרים, את יכולה לדוגמה ללכת בחלום הצלול לאן שבא לך, לדוגמה להיכנס לקניון ענק עם המון אנשים ולעוף מעליהם, אבל לא תוכלי לקבוע בזמן אמת מי בדיוק יהיה שם, באיזה צבע תהיה החולצה של כל אחד, ולאיזה כיוון כל אחד ילך ואיך הוא יתנהג, שוב, בגלל העובדה שגם אם את רוצה את לא יכולה להתמקד בכל כך המון פרטים בו זמנית, את רק קובעת לאן את הולכת, מה לעשות, ודברים דומים, וכל השאר, כמו התפאורה מסביב ודברים נוספים, לזה דואגת התת מודע, היא משלימה את כל הפרטים, ואין ספק שהיא עושה עבודה מעולה!
Lucid

KEiN

New member
´בחלימה´ יש משהו שמאד יכול לעזור

(חלימה- אני לא מתכוון ללחלום- אלא לחלימה חלימתית, והמבין יבין
) למקד את המציאות שבחלום שלך- את לא חייבת לחלום ולעבור בין מימדים- אלא פשוט למקד את הקשב שלך בחפץ מסויים שקיים באיזור- אחר כך בהופעת דמויות- תצאי מנק´ הנחה שהן יתנהגו באופן הכי ריאליסטי שקיים...

LUCID DREAM

New member
אני ממש מודה לכם על העזרה אבל...

מה אם אני לא ממש מכירה את הבנדם, ואני רוצה לדעת אם איך שהוא התנהג זה איך שהוא מתנהג במציאות.... - כי זה ממש ממש ממש ממש.......... חשוב לי...

MoonShield

New member
אם את לא ממש מכירה את הבנאדם

אז איך הוא יוכל להתנהג כמו במציאות? הוא יתנהג כמו שאת חושבת שהוא יתנהג... או כמו שאת רוצה שהוא יתנהג חלק יהיה נכון כי זה מבוסס על המציאות, והרוב לא יהיה קשור בכלל למציאות

Real Dream

New member
אם את לא מכירה את הבנדם...

אז מאיפה המוח שלך מכיר את האופי שלו????????? אם מישהו שאת מכירה ממש טוב יכול (ואפילו סביר) להתנהג אחרת, אז מה את מצפה מישהו שאת לא מכירה?? קצת הגיון... (ולכל הלוחמים למיניהם, שממש אין לי כוח להתווכח איתם, התכוונתי "קצת הגיון" בהשוואה לאנשים שהיא כן מכירה. אוף!)

KEiN

New member
אחרי הכל

כולנו בני-אדם בתוכו למרות שאנחנו נראים דיי מסובכים... רוב הסיכויים שאת יודעת איך הוא יתנהג בהרבה סיטואציות שונות- אבל קיימת הסכנה שאת תעוותי את סדר ההתרחשיות לפי רצונך- לא נראה לי שהתנהגותו תהווה בעיה...

למעלה