שאלה לי אליכם..

Crazy Life

New member
שאלה לי אליכם..

השבט עדיים מצולמת? בריי (
) שם? בן כמה בריי היום? (השאלות פשוט זרמו.סורי)

אמבר 13

New member
תשובה לי אליך...

אז ככה, קודם כול אני לא יודעת אם זה ספוילר או לא, אז סילחו לי מראש... לסדרה יש 4 עונות כרגע, ובקרוב יתחילו לצלם את עונה 5. בריי משחק בעונה 1, בעונה 2, בעונה 3, אבל הוא לא משחק בעונה 4, וכרגע לא ידוע אם הוא ישחק בעונה 5. אין לי מושג בן כמה הוא ואין לי כוח לבדוק עכשיו...

shabluly

New member
גם לי יש שאלה אליכם...

איזה עונה משודרת עכשיו בערוץ 11?

אמבר 13

New member
העונה שעכישו משודרת זו עונה 2

והיא משודרת בפעם השניה. בשידורים חוזרים

THEchosen1

New member
מזל מאזניים , מתוק לי , כמוני!S

שלי זה 15.10.87 ... איזה כיף באותו חודש עם החתיך סלאש הורס הזה!!!! ספויילר בקטע הבא : כן כן , בריי לא יהיה בעונה 4 (עדיין קשה לי להגיד את זה) , הוא ייחטף , השבט בחדש יחטוף אותו .. ובכלל לא בטוח שהוא יחזור לעונה 5 כי הוא (כמו שאמרתי מקודם) התחיל לצלם סדרה חדשה , והוא אחד מהדמויות הקבועות , חוץ מזה אמבר לא לבד.... והיא קראה לתינוק שלה בייבי בריי , אז מה זה אומר ? שיהיו 2 בריים? והחליפו אותו(בערך) בחתיך לא פחות... ג´יי ..אחחחח לאכול אותו.. רוצים תמונה?

THEchosen1

New member
אווף

מה באמת ? טוב אף פעם לא הייתי טובה בחודשים... אווףף , עכשיו זה רשמי אין מפורסמים שווים מזל מאזניים..

veds girl

New member
תשובה - ספויילר!!

השבט עדיין מצולם... הצילומים של העונה ה-5 צריכים להתחיל בעוד כמה ימים... בריי היה בעונה השלישית אבל הוא נעלם בעונה הרביעית ונכון לסוף העונה הוא עדיין לא חזר.... אבל יש הרבה שמועות שהוא חוזר בעונה החמישית..... היום הוא בן 20 באמת... בסרה אין לי מושג...

למעלה