שאלה לי אליכם . . .

שאלה לי אליכם . . .

בנים, האם אתם נמנעים להפגש בעומר בגלל המראה עם הזקן ואתם מרגישים שאינכם במיטבכם או שזה לא מפריע לכם? בנות, האם אתן נמנעות להפגש בעומר בגלל המראה עם הזקן של הבחור שיכול להרוס לכן בגלל מראה ראשוני או שזה לא מפריע לכן כי גם ככה הוא יוריד אותו אחרי העעומר?

יש לי אלייך שאלה

הרי אצלכם בחב"ד, וכמעט ברוב החסידויות - לוקחים שידוך מהחסידות. בפרט בחב"ד - בטח לוקחים רק חבדניק. וזה כמובן בסדר, כי מחפשים בית שמתנהל עפ"י מסורת מסויימת וכו' אבל האם לא ייתכן, שבחורה חבדניקית - פשוט לא מסוגלת לסבול את העניין של הזקן, והיא נאלצת להתפשר על ליטאי?

לא אין מצב כזה!!לא שמעתי עלזה!

אין מלעשות...חיים עם זה..גם אנלא הכי אוהבת זקן כשהוא צומח ונהיה ארוך..אז ארצה אחד שמקפיד לגזוז שפם שלא יהיו על השפתיים ואחד שמקפל את הזקן...

יש כאן נקודה בעייתית מאוד

כי אף בחורה לא תאמר, שהיא הורידה אותו בגלל הזקן בעומר. אבל בנות מורידות אותך בגלל, ונותנות תירוץ אחר. לפעמים הן אפילו לא משקרות. פשוט זה בתת מודע. לכן, אני נפגש בעומר רק במקרה שמדובר בהצעה מיוחדת שכדאי מאוד לנסות.

שםאנילא

New member
אם היא סתומה עד כדי כך...שיבושם לה ואתה תגיד

תודה רבה שלא המשכתם הלאה ביחד... תגיד הלל הגדול עם תפילין על זה שהקב"ה הציל אותך...

טולינה1

New member
זה ממש מחמיא להרבה גברים.....

נכון שזה יכול להרתיע בהתחלה המראה ה"שאהידי" אבל זו לא סיבה לא לצאת זה נראהלי כ"כ שטחי....בקטנה אז יוצאים גם אח"כ.....

מעדיפה שלא

הסיבה- אי אפשר לדעת אם זיפים אכן מחמיאים לו, או שהוא נראה כמו...[מישהו שלא בדיוק היתי רוצה לראות]

לדעתי זה נחמד

השידוך שלי כל הזמן עם זקן,מין הסתם בעומר הוא לא מתגלח בכלל. אני מעדיפה זיפים יותר קצוצים אבל אני לא ממש שמה לב לזה,אני אוהבת אותו בכל אורך זקן
ואני גם לא חושבת שצריך להימנע מלהיפגש בגלל תקופה זמנית כמו העומר.

למעלה