שאלה לי אליכם

אלי 1232

New member
שאלה לי אליכם

יותר מחצי שנה לא מעשן,לאחרונה זאת אומרת בשבועיים האחרונים שמעתי מקרוביי קיטורים על כך שנעשיתי יותר עצבני ןמתוח בכל תגובותיי השיגרתיות, והאמת אני גם מרגיש זאת על עצמי בכך שאני לחוץ ביום יום וכו' ,שמח מאוד שלא מעשן ואף מקווה מאוד לא לחזור לזה בכלל ואף לא לגעת באחת. שאלתי.... איך אוכל להתגבר על כך ,האם זה הוא סוג של משבר מנטאלי,נפשי וחולף כמו כל שאר המשברים שעברתי עד כה בנושא ההפסקה או שהינו משבר של תקופה יותר ארוכה אם בכלל קיים דבר כזה. הצלחתי באמת דרך הסדנה להבין ולהפנים שלניקוטין אני לא רוצה לחזור ,כי עצם המחשבה של הלחזור ולהיות מכור זה מוציא אותי מדעתי,(ואני לא רוצה להיות מכור). אשמח לקבל קצת תגובות לעניין . תודה רבה.

שאלה מעולה!!!

לא מצאתי איזכור לזה אצל אלאן קאר, אולי בסדנה מדברים על זה. הכוונה שלי היא, שלמעשה, העשון תיפקד כ"קוטם רגשות" בכל המצבים שאנחנו פוגשים ביום יום. למשל עם משהוא מתחיל לעצבן אותך מהר מאוד אתה בורח לעשן "כדי להירגע" ולמעשה לא מתמודד עם העיניין עד בסוף כמו שאתה עושה היום. וגם ההיפך, כשאתה בסבבה עם חברים ואסור לעשן מהר מאוד תמצא את עצמך בחוץ מעשן, מנותק מגורם הסבבה! אני יודע שאצלי הכל עוצמתי יותר וזה לא תמיד נעים אבל אין ספק שלאט לאט הכל נרגע! זה מה שנקרא לחיות באמת!!!

rramrram

New member
תשובה

הי אלי, אם היית בסדנה וגם אם אינך מעשן ויש לך קושי או שאלה התקשר אלינו. נשמח לסייע לך ואף להזמינך לסדנת חיזוק, אני בטוח שזה יפתור את הבעיה. בברכה, רמי אלן קאר

זה קלול....../images/Emo13.gif

אתה רק צריך להזכר ולהבין בשנית, שסגריה לא תעשה אותך פחות מתוח ועצבני. ההפך הוא הנכון, ההתמכרות רק מוסיפה על לחצי החיים הרגילים ואינה עוזרת להתמודד איתם. חצי שנה לאחר הפסקת העישון אתה אמור להיות כבר נקי לחלוטין מזמן.....וכנראה שכל הבעיה מהיא בראש, צלצל לתמיכה של אלן קאר שיכולו להבהיר ולעזור לך הרבה יותר טוב ממני. המון בהצלחה.

למעלה