שאלה לי אליכם.

מיכאל1411

New member
שאלה לי אליכם.

סיימתי לראות היום את עונה 1 (24 פרקים זה די הרבה, לא?) וזעקתי 'וואט דה פאק?!' בסיום. כולם יושבים בסבבה שלהם, ופתאום האקס ווייף של ד''ר קוקס משביתה את השמחה בצורה כזו אכזרית וחסרת טאקט! השאלה כזו: האם העונה השנייה תיפתח במה שיתרחש בין כולם, בעקבות הגילויים המסעירים? ובכלל, איך העונה השנייה?

Sivan 85

New member
עונה מניסיון הקריאה שלי../images/Emo9.gif

נראה אם יצליח לי!..
כל העונות מדהימות עד העונה ה-5... כי משו קורה... לשאר השאלות אין לי תשובה כי עברו שנים מאז שראיתי את העונה השנייה.. אבל אני בטוחה שהאנשים המקסימים פה יסייעו לך...

Roncha87

New member
העונה השנייה

נפתחת אכן בהקשר למה שקרה בסוף העונה הראשונה. לדעתי הפרק האחרון של העונה הראשונה פשוט מצוין, אחד הטובים אפילו. וכן 24 פרקים זה המון יחסית לעכשיו שהם כבר לא משקיעים כמעט. העונה השנייה מצוינת, כמו העונה הראשונה פחות או יותר היא נשארת על אותו הקו. אל דאגה יש לך עוד כמה עונות טובות לראות עד שהכל מתדרדר

steelwater

New member
פרק אדיר../images/Emo9.gif

עשו את הסצינה האחרונה הזו ממש טוב ואני יכולה לראות אותה שוב ושוב. אז הייתה כתביה גאונית בסקראבס ופיתחו את כל הסיפורים האלו טוב טוב. העונה השנייה מתחילה מהנקודה הזאת ובמשך הפרקים הראשנים מתייחסים לדברים האלו, אבל על תדאג, לאט לאט נפתרות הבעיות ולא כולם שונאים אחד את השני כל העונה.
העונה השנייה מעולה ויש לך למה לצפות. ואני חוזרת על דברם של חברי, אין לך מה לדאוג, אתה הולך לענות הרהב לפחות עד העונה השישית. יכול להיות שתאהב גם את העונה השישית והלאה וזה מעולה, אבל אני יכולה הלגיע שניהתי מאד עד אז ואז זה קצת יורד.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אני כבר מחברת את המילים שלך

לנורמליות גם אם הן עם שגיאות כתיב

למעלה