שאלה לי אליכם

adigreen

New member
שאלה לי אליכם

התופעה שאני מתאר חוזרת על עצמה באופן דומה. אתמול היה לי יום עבודה קשה וארוך. הבוקר קמתי עם תחושה של לחץ חזק וציפצוף מסויים באזניים, יש לי תחושה של ירידה בשמיעה. רעש ואפילו רעש סביר בסביבתי, ובעיקר רעש בעל תדירות גבוהה לדוגמא רישרוש של שקית ) גורם לי תחושה כאילו של סתימת מעבר הצלילים, ציפצוף חזק באוזניים שנישאר ודועך לאט לאט. אחרי כמה ימים חל שיפור בהרגשה. יש אולי רעיון מה התופעה וכיצד ניתן לטפל בה. אני רוצה להוסיף שבדיקות אזניים אצל רופא נימצאו תקינות. תודה ושבת שלום.

אתה ממש case hisrory מהספרים../images/Emo6.gif

על רגל אחת.. צפצופים באוזניים כמו שאתה מתאר משוייכים להתפרצות של הכבד. אגירת מתח וכעסים ביום שלפני ( תארת עבודה לחוצה) בכבד גורמת לתקיעות , כאשר המתח יורד ( נגמר יום העבודה) ואחרי שינה בה הכבד" משתקם" הוא " משתחרר" הבעיה היא שהכבד לרב לא יודע להשתחרר באופן איטי וזה נעשה בבום. ( כאופייני לאלמנט העץ = פריצה) ומה שאתה מקבל זוהי תופעת התפרצות הכבד שיכולה להיות בדיוק הסינים שקיבלת , ואף אחרים כמו כאבי ראש עד מגרנות , עייפות קיצונית חולפת ועוד ועוד.. ההמלצה היא במהלך היום הלחוץ , להיות מודע ללחץ מה שיקל עליך לעצור מפעם לפעם ולנשום עמוק ( 2-3 ד´ של נשימות עמוקות לבטן..) להרבות בשתית מים עם לימון ( הרבה לימון) ובסוף היום לדבר על הלחץ ולהוציא החוצה את מה שנאגר בפנים . שבת שלום יעל

ושכחתי..

אם יש אפשרות שמישהו ( אפילו לא מקצועי - אם כי כמובן עדיף) יעסה לך בסום יום לחוץ שכזה , את אזור הקרקפת החיצונית ( מהאוזניים למעלה ) הכתפיים ואזור הרקות , עיסוי איטי ודי חזק - זה מאוד יכול להקל גם כן על התופעות של היום שאחרי..

adigreen

New member
תודה ליעל. מה משמעות

התפקוד הלקוי של הכבד? האם ניתן לחזק אותו או לחנך אותו מחדש? אלעד

הכבד

הכבד במהותו סטגננטי ( נוטה לתקוע דברים) כעסים מתחים תזונה שמנה נוטה לתקוע אותו עוד יותר עד כדי פתלוגיות. באופו עצמאי ( ז"א בלי דיקור ) אתה יכול לשמור על הכבד ע"י הפחתת לחצים והורדת הסטרס ( וכמו שציינתי בהודעתי הקודמת אפילו עצם המודעות ללחץ , ונשימות מפעם לפעם מקלים.) גם תרגילי גמישות מאוד עוזרים - טאי צי ויוגה בהחלט שומרים על אנרגית הכבד בזרימה. מים עם לימון ( טעם הכבד משתייך לחמוץ) תמיד מועילים . זה על רגל אחת..

odeia

New member
אלעד, מתי תתחיל ללמוד רייקי?

כבר מזמן דיברנו שזה מאוד יעזור לך ויהיה לך טוב.

adigreen

New member
אודיאה יקירתי ../images/Emo24.gif

רק מתליצו לי על מקום מהימן וטוב בירושלים. אלעד

למעלה