שאלה לי אליכם..

שאלה לי אליכם..

אתם יודעים במקרה אם יש בנות מהסדרה שהן לסביות במציאות? מסקרן אותי..

Shiri from the block

Active member
אני יודעת בוודאות רק על אליס (ליישה היילי) ואממ טינה אמרה שהיא ביסקסואלית, כנ"ל לגבי ג'ני.. ואממ זה עד כמה שידוע לי

LudaGirl

New member
די... אין מצב

שהשחקנית שמשחקת את שיין לא לסבית.. כי היא ממש טובה.. ואגב, נראה לי שלכולן שם יש ביסקסואליות כלשהי..

Shiri from the block

Active member
קייט מאונינג (שיין) לא מגיבה על הנושא לכן אף אחד לא יודע. אני קראתי פעם אחת שהיא כן הודתה שהיא לסבית אבל אחרי כמה זמן קראתי שאין שום תגובה ממנה לעניין.. אז לא יודעת עד כמה זה נכון או לא. וכן, גם לדעתי בכולן בטוח יש משו ביסקסואלי. אני באמת לא מבינה איך אפשר לשחק בסדרה כזאת ולא להמשך לבנות.. וגם אם במקרה יש מישי שהיא סטרייטית, אחרי השתתפות בסדרה היא תיהיה לגמרי בי../images/Emo3.gif

FireInsaid

New member
חח ת'אמת שלא,

ראיתי ראיון אחד עם ג'ניפר בילס, והמנחה שאל אותה אם כל הנשיקות וזה עם בנות בסדרה גרמו לה לתהיות בקשר לנטיה שלה... והיא אמרה שלא, להפך, זה רק גרם לה להבין שהיא לגמרי סטרייטית XD איזה בעסה אה? ]:

Shiri from the block

Active member
דווקא לא ממש ג'ניפר לא מעניינת אותי בכל אופן../images/Emo3.gif ג'ני וטינה יותר מעניינות אותי מה הן חושבות על כל זה.. כאילו קראתי שג'ני אמרה שהיא בי, אבל לא יודעת.. חבל שאין עוד מקומות שכתוב על זה משהו..

Gas Panic

New member
בעיקרון, בעניין של קייט.

היא לא מגיבה לנושא אבל ג'ניפר בילס כנראה בטעות הוציאה אותה מהארון באיזה ראיון. שאלו אותה אם אנשים עדיין מניחים שכדי לשחק לסבית בטלוויזיה את צריכה להיות לסבית, והיא אמרה שמישהו חשב שהיא ביסקסואלית אחרי שהוא ראה אותה משחקת, ושזאת מחמאה גדולה בשבילה כי בדרך כלל היא הולכת לליישה או לאיילין (יוצרת הסדרה) או לקייט או לרוז טרושה (במאית ותסריטאית) כדי לשאול אם מה שהיא עושה בסדר. יש כאן את כל הפרטים : http://wiki.answers.com/Q/Is_Katherine_Moennig_a_lesbian

forglemmigej

New member
היי לא ידעתי שיש פורום לסדרה אני מעריצה שלה

בקשר לשחקניות אם הן LEZ אז זה לא בהכרח צריך להיות ככה, כמו ששחקן שמגלם רוצח הוא לא בהכרח כזה. בנוסף לא פעם רואים שממש אין כימיה בין השחקניות למשל שיין והבת של פיליס . אגב לא חייבים להיות ביחד כשמבצעים סצנה מינית אפשר לעשות המון מניפולציות כדי שיחשבו שהן ביחד. הרבה פעמים כשמראים בסרטים אישה עם תינוק זו לא היא שמחזיקה אותו אלא אימו ואחרי זה עושים כאילו שזו היא החזיקה אותו.

Gas Panic

New member
כמובן שלא.

אני לא יודעת אם זה הרושם שקיבלת, אבל אם כן אז תדעי שאף אחד כאן לא חושבת ככה (לפי מיטב ידעתי). השחקניות ב"ישנן" רובן סטרטיות ועדיין עושות את עבודת השכנוע מצויינת.

לא הייתי אומרת שרובן סטרייטיות...

יש כאלה שמגדירות את עצמן כ"דו" כלומר מיה,לורל,קארינה ... יש את המוצהרות לישה וההיא שמשחקת את מקס (ותמי לין מייקלס, גוויניבר טרנר אפילו שהיו דמויות שוליות בעונה 1) ויש את ה"לסבית אבל לא מדברת על זה. זה לא עניינכם" הרי היא קת'רין מאונינג דיי הרבה בסה"כ, לא? ולא סותר את המשחק המצוין כמובן... מרלי מטלין, ג'ניפר בילס, ארין דניאלס, שרה שאהי, סיביל שפרד, רוז רולינס...כל אלה ועוד סטרייטיות ועדיין היו משכנעות למדי...

vitekriver

New member
בקשר לקתרין

סליחה על השאלה החוצפנית והמתיימרת אני ממש לא רוצה לפגוע כי יש זיליון דברים שאני לא מבינה אבל למה היא פשוט לא מודה? כאילו פאק הבחורה חושבת שתוכל להסתיר את זה לעד? היא מוכרת וידועה לא שאני רוצה להתחיל להוציא מהארונות או משהו אבל ממה יש לה להתבייש או שהיא מפחדת שזה יפגע לה בקריירה?

vitekriver

New member
זה ברור לי

אני סתם ירוקה בקטע הזה ולא מבינה ואגב קראתי שאמרו גניפר בילס הוציאה אותה אני קראתי את הראיון וזה בגלל לא הוצאה אנשים מנפחים דברים רק כי בא להם

Gas Panic

New member
זה עניין של פרטיות.

ראיתי בראיון, היא פשוט אמרה שהיא מעדיפה לשמור את החיים הפרטיים שלה לעצמה, גם בלי קשר לנטייתה המינית. אבל בינינו, לכולם כבר ברור מה היא.

vitekriver

New member
אם היא לא לסבית באמת

מבחנתי היא השחקנית הכי ענקית שקיימת אותי היא שכנעה לחלוטין

Gas Panic

New member
כן, שחקנית ענקית.

בכלל, גם ארין דניאלס וג'ניפר בילס. זה פשוט כל כך ריאליסטי!

vitekriver

New member
את יודעת דווקא על ליישה\אליס הייתי אומרת

במידה והייתי צריכה לנחש מי מכולן לסבית במציאות היא הייתה האחרונה בדירוג שלי שמעתי שיש אנשים כאלה עם רדאר לדעתך דברים כאלה וקתרין מדהימה מכל בחינה אפשרית

Gas Panic

New member
כן, גיידר. בעונה הראשונה יש אזכור לזה.

בעקרון אומרים שלכל אחד יש את זה. וזה דיי מובן כי בסה"כ זה לפעול לפי אינטואיציה. בכל מקרה, לדעתי זה פשוט טבעי אצל ליישה. דווקא אני בחיים לא הייתי חושבת שהיא סטרייטית. קשה לי לדמיין אותה עם גבר.

למעלה