שאלה לי אליכם...

handlessman

New member
לדעתי היא בכלל... ../images/Emo58.gif

נישקה אותו כדי להביא אותו לרגע של חולשה ואז לתפוס אותו... למרות שעם היכולות שהיו לה שם היא הייתה יכולה לעשות את זה גם בלי הנשיקה... אבל נחיה ונראה.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif לא אמרתי שהיא כן

אבל מה שבטוח זו לא נשיקה לוהטת וטובה. אם כן אז הזוי משהו בפורום הזה

ברודי

New member
לא...../images/Emo58.gif

לא אמרתי שזה נראה ככה בגלל הנשיקה אבל זה בהחלט הוסיף, בכלל במהלך הפרקים האחרונים והעובדה שהיחסים בינה לבין קלארק נראים קרים יש לי הרגשה שזה בגלל שהתסריטאים הולכים לעשות שם משהו בין לאנה ללקס.

always be me mc

New member
You wish ../images/Emo58.gif

זה שהיחסים קרים במקצת זה לא קשור בלקס. אולי לקס היה רוצה שזה יהיה קשור אליו אבל זה לא
זה נטו קשור לכך שללאנה יש סוד וזה בעצם מה שמפריד ביניהם
עובדה שרואים מאוד עד כמה הם רוצים להתנשק(כמו בפרק "אקשן") אבל לא נותנים להם עד שיגמרו הסודות וזה גם מסביר את האימרה של קלארק בפרק 10 לעונה
אגב בהתחשב בספוילרים שאני יודעת וביחס של לאנה ללקס אז אני בספק אם בכלל יהיה משהו רומנטי ביניהם העונה. טוב אני לא בספק אני דיי בטוחה שלא יהיה וטוב שכך

handlessman

New member
../images/Emo58.gif זה מה ששמת לב אליו?

לא חשבתם אולי שהנוזל השחור קשור לחזרתו של ד"ר פיין?

aerynsun

New member
כן. אבל בכל זאת זה מזכיר את הנוזל השחור

של תיקים באפלה. מה לעשות.

ykay

New member
נראה מבטיח...../images/Emo58.gif

יכול להיות שזה יהיה תחילת הסוף של קלאנה ?

yafufa88

New member
ככל הנראה לא... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif+מש"ש

אמנם המסקנה ההגיונית מהפרק הזה היא שהם ייפרדו, אבל בספוילר לפרק 11 (אם אני לא טועה) קלארק אומר ללאנה שהוא כ"כ מרוצה מהיחסים שלהם שהוא "יכול לעוף"... - זאת אומרת ש(- כמה צפוי! -)קלארק הכלבלב הזה יסלח לה!
ועוד אחרי מה שהיא אמרה לו: "אתה יכול לעשות הכול אבל כל מה שאתה עושה זה לשבת בחווה" - מה עם כל הפעמים שהוא הציל את התחת שלה! ובכלל, למה הוא עדיין "יושב בחווה"--- בגללה!! אם כבר הם עושים פרק כזה, עד שילכו עם זה עד הסוף ולא סתם ישתעשעו עם הרעיון ויאכזבו את שונאי קלאנה!! (שאני גאה להיות נמנית ביניהם..
) (סליחה אם יש כמה מילים לא יפות, הדברים נכתבו בעצבנות...)

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

יששששששששששששששששש חה חה חה מגיע לכם!
זה מה שקורה למי שמתכחש לאחת העלילות המרכזיות בסדרה
ואיזה פרק 11? זה פרק 10 לעונה! והרגת אותי XD כי: קלארק אמר ועשה דברים לא יפים בהשפעת קריפטונייט אדום והיא סלחה לו
קלארק שוב ושוב נטש את מערכת היחסים והיא סלחה לו
קלארק ניסה להרוג אותה בהשפעת קריפטונייט כסוף והיא סלחה לו! קלארק גם סיכן אותה עם כל המעורבות שלו עם פריקי מטאורים(כמו למשל בפרק "בן תמותה" {5X02}) ולמרות זאת היא סלחה לו. בקיצור לא חסרים בכלל מגרעות של קלארק ודברים לא ממש נחמדים שהוא עשה ללאנה אבל... הם כלום לעומת מה שלקס עשה בעונה 6 שזה בכלל היה מגעיל ולא מוסרי(גם ליונל ציין את זה), ובכל זאת אתם כועסים על לאנה שהיא רוצה קצת צדק? חח הצחקתם אותי וכי לכל אדם יש גבול וזה הגבול שלה והאמת? גם אני הייתי נפגעת קשה אם הייתי מגלה שהחיים שהייתי רוצה לחוות עם בעלי(עם תינוקת וזה) הם חיים של שקר. טוב זה לא רק שהייתי נפגעת אלא גם אני הייתי כועסת ואולי בגלל זה גם יותר קל לי להבין מאיפה לאנה באה שזה לא רק הגנה על קלארק אלא ובעיקר הגנה על עצמה מפני מה שלקס יכול לעשות. ובקיצור אני תוהה: איך אתם יכולים לכעוס על לאנה ולא על לקס כשדוגרי? הוא הביא את זה על עצמו
איך אתם יכולים לשפוט אדם בשעה הכי אפלה שלו רק על סמך התנהגות ולא גם על סמך העבר והרקע למעשה? אתם מוזרים אתם חח אבל בסדר לא צריך להגיב לי על זה. שונאים תמיד יהיו שונאים כשהם לא מקבלים את מה שרוצים(מה שגם מתאים לתיאור הפאנט בפרק "אקשן") וחשבתם אי פעם שאולי משתלם להם יותר לעשות שקלארק ולאנה יהיו ביחד?

yafufa88

New member
חח ומה לעזאזל הקשר??!??

אפשר לדעת מה בדיוק הקשר למה שקלארק עשה לה??? אולי לא הבנת נכון, אבל כשדיברתי על כל הפעמים שהוא הציל אותה התכוונתי לזה שהוא מציל אנשים - והיא זאת שהוא הציל הכי הרבה - ככה שהטענה שלה על זה שהוא לא עושה כלום עם הכוחות שלו ממש מגוחכת וכשזה בה מצידה אז זאת ממש חוצפה! וחוץ מזה, אם את חושבת שמה שקרה לה בחיים מצדיק את ההתנהגות שלה אז כבר מזמן איבדת את כושר השיפוט שלך, מיסיס!
(לטובת סגידה ללאנה כמובן
)

always be me mc

New member
אתם שונאים ממש אהבלים../images/Emo58.gif

עזבי את זה שהוא הציל אותה הכי הרבה כי גם בחלק מהמקרים הוא עירב אותה ושם אותה בסכנה(וזה קרה בגלל שהיא חברה שלו {מורטל, אקשן, התנפצות..}) רק אמרתי שגם לו יש טעויות ונפילות(ונתתי מקודם דוגמאות), אז זה רק הוגן שילמד להבין ולקבל טעויות של אחרים ולא רק לצפות שיקבלו את שלו(כפי שהוא נוטה לעשות ואל תגידו לי שלא) ואני לא אומרת שאני מצדיקה אותה. אני אומרת שאפשר להבין או לנסות להבין מאיזה מקום היא באה אז לא להשתיל לי מילים איפה שלא אמרתי אותם ויכולתי לומר אותם כי אני לא, ואני לא מצדיקה את ההתעללות בליונל, הגניבות וכדומה אולי זה נשמע ככה אבל זה ממש לא מוצא חן בעיני מה שהיא עושה מאחורי גבו :( בקיצור אתם שונאים לא מבינים כלום. גם אם אני מתה על לאנה זה לא אומר שאני מתה על כל מה שהיא עושה(כמו הסתרת סודות מקלארק
), כי אני לא אבל אתם מתים לשנוא אותה בכל מצב וזה יותר גרוע. נראה לי זה נובע מהפאנטיות שלכם לקלארק וההכחשה שלכם שגם סופרמן הוא לא סופר מושלם

למעלה