../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif
יששששששששששששששששש חה חה חה מגיע לכם!
זה מה שקורה למי שמתכחש לאחת העלילות המרכזיות בסדרה
ואיזה פרק 11? זה פרק 10 לעונה! והרגת אותי XD כי: קלארק אמר ועשה דברים לא יפים בהשפעת קריפטונייט אדום והיא סלחה לו
קלארק שוב ושוב נטש את מערכת היחסים והיא סלחה לו
קלארק ניסה להרוג אותה בהשפעת קריפטונייט כסוף והיא סלחה לו! קלארק גם סיכן אותה עם כל המעורבות שלו עם פריקי מטאורים(כמו למשל בפרק "בן תמותה" {5X02}) ולמרות זאת היא סלחה לו. בקיצור לא חסרים בכלל מגרעות של קלארק ודברים לא ממש נחמדים שהוא עשה ללאנה אבל... הם כלום לעומת מה שלקס עשה בעונה 6 שזה בכלל היה מגעיל ולא מוסרי(גם ליונל ציין את זה), ובכל זאת אתם כועסים על לאנה שהיא רוצה קצת צדק? חח הצחקתם אותי וכי לכל אדם יש גבול וזה הגבול שלה והאמת? גם אני הייתי נפגעת קשה אם הייתי מגלה שהחיים שהייתי רוצה לחוות עם בעלי(עם תינוקת וזה) הם חיים של שקר. טוב זה לא רק שהייתי נפגעת אלא גם אני הייתי כועסת ואולי בגלל זה גם יותר קל לי להבין מאיפה לאנה באה שזה לא רק הגנה על קלארק אלא ובעיקר הגנה על עצמה מפני מה שלקס יכול לעשות. ובקיצור אני תוהה: איך אתם יכולים לכעוס על לאנה ולא על לקס כשדוגרי? הוא הביא את זה על עצמו
איך אתם יכולים לשפוט אדם בשעה הכי אפלה שלו רק על סמך התנהגות ולא גם על סמך העבר והרקע למעשה? אתם מוזרים אתם חח אבל בסדר לא צריך להגיב לי על זה. שונאים תמיד יהיו שונאים כשהם לא מקבלים את מה שרוצים(מה שגם מתאים לתיאור הפאנט בפרק "אקשן") וחשבתם אי פעם שאולי משתלם להם יותר לעשות שקלארק ולאנה יהיו ביחד?