שאלה לי אליכם...

adina161

New member
שאלה לי אליכם...

מישהו יודע מתי מתחילה עונה חדשה של סמולוויל בערוץ axn (יש לי hot)

aerynsun

New member
נצ"ש. קריסטין בפרסומת במגזינים בארץ

וגם כמה ראו אותה בשלטי חוצות. הנה סריקה לעתון ולתשובתך בקשר לשידורי עונה שישית בAXN. יש את התשובה ב'הודעות מינהלתיות' בצד שמאל בפורום.

הו,

נכנסתי לסופר-פארם בבאר-שבע וראיתי מלא פוסטרים של לאנה תלויים מהתקרה
זה היה ממש מפתיע.

yafufa88

New member
חחח

כאילו שאנחנו אמורים לקנות את זה שהיו לה פעם ראשים שחורים...

Superboi

New member
כתוב בצד שמאל../images/Emo59.gif

העונה השישית של סמולוויל תשודר בערוץ AXN במרץ או אפריל 2008

orlosh4

New member
וואווו..

טוב נראה לי הולך להיות פרק חזקקק...מחכה כבר בקוצר רוח לשבוע הבא

julie90

New member
וואו!!! זה ניראה מבטיח!

מעולה!! לא יכולה לחכות לזה כבר

וואי נראה לי שזה יהיה ממש טוב !!

אבל לא היה פעם משהו בעונה הראשונה שקלארק "החליף" כוחות עם מישהו בגלל ברק?

LeRanch

New member
זהו. נזכרתי בזה תוך כדי צפייה בפרומו

זה היה בעונה 1 אם אני לא טועה..

nick fury

New member
מזכיר קצת פרק מלויס וקלארק../images/Emo58.gif

הפרק בעונה שלישית שכוחו של קלארק מועבר ללויס (רק ששם היא עוזרת לו, וכאן לאנה משתמשת לרעה בכוח. אוהב את הטוויסט).

ברודי

New member
לא מזכיר קצת, מזכיר הרבההההה../images/Emo58.gif

יש בדיוק כזה פרק בלויס וקלארק לפני הצעת הנישואים של לויס אני אפילו זוכרת את הסצנה הסופית של הפרק בע"פ. רק שללויס הביאו חליפה מטומטמת וכאן לאנה נראית מגניבה בטירוף בלויס וקלארק, קלארק מציע לה נישואים והיא בדיוק גילתה לבד סופית שהוא סופרמן אז היא שואלת אותו לראשונה- מי מציע לי, קלארק או סופרמן, והוא כמובן מופתע... ואז הם רבו הרבה פרקים ואז פרק אחד הכוחות שלו עברו אליה ובסוף הפרק היא מציעה לו נישואים והוא שואל אותה- מי מציעה לי לויס או סופרגירל [או איך שלא קראו לה] ובסוף הוא כמובן מסכים [והחתונה שלהם נדחית איזה מיליון פעם והוא מתחתן עם כפילה וכ"ו וכ"ו...] וואי איזה נוסטלגיה להיזכר בזה פתאום...

ברודי

New member
../images/Emo58.gif קצת צפוי

כל העניין של לאנה ולקס. ז"א זה נראה שהיא עדיין מאוהבת בו בטירוף.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif סורי אבל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פשוט XD לאנה בקושי זזה ואת אומרת"מאוהבת בטירוף" אה?? אנחנו צפינו באותו DC?? את בטוחה?? כי לא היה בזה שם דבר מטריף לדעתי. למעשה זו הנשיקה הכי קרה שראיתי מאז טיטאניק אחרי שג'ק מת ורוז נפרדה ממנו וגם יוצא שזה יותר חם ואוהב מהנשיקה של לקס ולאנה טוב לא לקסאנה אלא רק לקס כי בוא נודה בזה. היא דיי נראתה והתנהגה כמו אבן בתגובה לנשיקה שלו, עם שום רוך ושום אהבה אלא רק קור
כמו שצריך כאשר מדובר בלקס
בקיצור זה לא טירוף זה אפילו לא נשיקה, זה סתם נסיון נואש מצד הבחור לזכות ברחמים של האישה וקופים מתנשקים הרבה יותר טוב מזה

למעלה