שאלה לי אליכם

ramoni1

New member
שאלה לי אליכם

אני רואה שעושים ערב בנות וזה נחמד מאוד. לדעתי מכיוון שיש כאן הרבה חדשים, לא כדאי אולי לארגן מיפגש? הרי לשם כך הוקם הפורום לא? ובזמן האחרון אני רואה יותר ויותר כול מיני מסיבות פרטיות וכו"< שאגב גם אני נימצא במסיבות> לדעתי האישית ,ובלי להעביר ביקורת חלילה, צורת ההיתנהגות הזאת פוגעת בכלל של הפורום ומטרתה... מה דעתכם?

NoaModiin

New member
בעד...

מסיבה, מפגש פורום, בנות לבד, בנים-בנות-בנים... הכל הולך

יש פה שני נושאים שלא קשורים אחד לשני בכלל

1. אם מתאים לך מפגש - אפשר לנסות לארגן. 2. מי קבע שהפורום הוקם כדי להיות יסוד לארגון מפגשים? ולמה מפגשים פרטיים של אנשים פה, שנוצרו ביניהם חברויות, פוגעת בך או בהווייה של הפורום??

ramoni1

New member
אם...

היית קוראת את מה שרשמתי, ולא היית מנסה להיתנגח, אז אולי היית רואה שאין לי ביכלל בעיה!!! עם המיפגשים הפרטיים< שוב גם אני נימצא במיפגשים האלו> כול מה שניסיתי להעביר במסר זה... "בואו ננסה לעשות מיפגש פורום" תיראי, תביני, ותנסי ליראות דברים בצורה החיובית, לא נעים יותר להכיר עוד אנשים... אני בטוח שהאנשים החדשים הם אנשים אכותים ונחמדים כמוני כמוך חומר למחשבה...

חומד, אין לי שום רצון להתנגח../images/Emo6.gif

אני רק אמרתי שזו לא מטרתו של הפורום. זה הכל. חוצמזה - אני לא בטוחה שאני אדם איכותי ונחמד
אבל זה כבר עניין אחר

rrredshay

New member
טוב, יאלללללה מתאים מפגש...

ערב בנים (ורמי) בהרצליה....
מי מגיע?

רמוני, אתה מערבב שני נושאים שונים ועושה מהם

מישמש לגמרי... הפורום הוקם כדי שיהיה בית וירטואלי ומקום לגרושים צעירים- זה קודם כל ולפני הכל. מה שנגזר מזה- החברויות שנוצרו פה, הם משהו שונה לגמרי. אם מישהי רוצה לארגן ערב בנות- יאללה, בכיף, אם מישהו רוצה לארגן ערב בנים- יאללה, בכיף (רק שלא ישכח להזמין את הבנות
), חברויות שנוצרו פה והמפגשים אליהם אתה מגיע- זה גם סבבה, אבל סורי, אין קשר בכלל בין השניים וזה מה ש"והלאה" ניסתה להגיד. ולגבי מפגש פורום- רוץ על זה, זה גם אחלה

ramoni1

New member
מיצה

תיקראי מה שרשמתי לנסות להפנים ולהבין. אני יכול להבין שיש אנשים שיסכימו ויש אנשים שלא יסכימו וזה עדין בסדר גמור כי לא כולם חושבים כמוני!!! אבל להגיד שעשיתי מישמיש??? יאלה קלילות מאמי

רמוני,

אני קראתי, הבנתי והפנמתי, ועדיין עשית מישמש בין שני נושאים שונים. חבל שאתה חושב שכולם לוקחים את מה שכתבת בכבדות ורוצים לנגח אותך... מה נהיה? בקלילות מותק...

נדמה לי שבסך הכל

רמוני רוצה שנפגש כולם יחד, עשינו זאת בעבר ואין סיבה שלא יקרה שוב, ללא שום קשר למסיבות "פרטיות" שזה גם נחמד. יאללה קצת יותר קלילות.

למעלה