שאלה לי אליכם :p

Padfoot

New member
שאלה לי אליכם :p

אילו יכולתם לפתוח חנות כלשהי בסמטת דיאגון, איזו חנות זו היתה? מה נראה לכם שחסר שם? אני אישית הייתי פותחת חנות מוסיקה, שמתם לב שבאף אחד מהספרים לא מוזכר שהם מקשיבים למוסיקה? איזה זמרים הם אוהבים? להקות של מוגלגים או להקות רק של קוסמים? X4 בעצם, סליחה על הטעות בספר הרביעי מוזכרת שם של להקה שמופיעה בנשף בהוגוורטס, האחיות משהו (?) אז זה ההצעה שלי... חנות דיסקים בסגנון טאוור רקורדס מה איתכם? Padfoot

יפעת28

New member
אני הייתי פותחת חנות

פרחים קסומים: פרחים מחליפי צבעים, מזמרים (במקום לצרף ברכה, הפרחים ישירו במבחר הסגנונות), משפריצים מים, בריחות שונים (``זה לולו של קאשארל``)ובכל הגדלים!

שי 2K1

New member
רעיון טוב!

רעיון טוב!-חנו לפרחים... איזה חנות אני הייתי פותח? זה קשה..אולי...חנות ממתקים! טוב..זה לא מקורי בימיוחד אבל אנחנו לא יודעים על קיומה של חנות ממתקים בדיאגון אליי...ועובדה שהדובשנרייה בהוגסמיד מצליחה! זה מזכיר לי ילדה שכתבה שאחיה משוגע על הארי פוטר עד כדי כך שהוא מכין ממתקים מהספרים..הילדה שדיווחה לנו על המיקרה: אמרת שהצלחת להכין איזה ממתק-איזה ממתק זה היה ואיך הכנתם אותו?

sarah

New member
בירצפת וצפרדעי שוקולד...

ברצפת נסיתי להכין... צפרדעים הייתי מכינה עם הייתה לי תבנית,מכיר כזאת? חוץ מזה.. אפשר להדפיס מהמחשב תמונות של כל מיני קוסמים מזוייפים ולהדביק אותם על קלפי פוקימון.... חחחחח

shahar1

New member
מה דעתכם על זה:

חנות בגדים! בגדי קוסמים! בגדים בכל הצורות והצבעים! בואות תקנו גלימה מזמרת, או סינר אופה עוגות, יש לנו כל חצאית זו או אחרת, ועניבה שמקריאה חדשות! בואו תקנו בגדים לרוב! כי בגדי הקוסמים של שחר! זה טוב!!!

Padfoot

New member
אחלה ;-)

אהבתי את השיר... ממש ג`ינגל מוצלח לפרסומת! אבל לפי דעתי יש כבר חנות בגדים בסמטת דיאגון, איפה שהארי קנה את הגלימה שלו ופגש את מאלפוי לראשונה

לימון45

New member
מה אם הספרים האחרים של הארי פוטר}+התכתבות

עד עכשו הגיעו אילנו רק הספר הראשון השני והשלישי אני מתה לקרוא את השאר אני יודעת אניגלית טוב כי ההיתי שנה בארצות הברית אבל אני לא ברמה של האריפוטר אז אם לךמישהו יש רעין איך אני יכולה לקרוא את הספרים בלי לחקות אז שיכתוב ומהר!!!!!!! אם מישהו רוצה להתכתב אם ילדה מצחיקה ומענינת שיכתו ל[email protected] כי אני מחכה אני מבטיחה תשובה!!!!!!!!! (ילדים מגיל 10-12)אני בת 11

Panther

New member
בקושי את קוראת עברית

א. בקושי את קוראת עברית יש לך שגיאות כתיב כשאת בת 11. ב. לא תורגם הספר הרביעי ולכן את לא יכולה לקרוא אותו כל עוד את לא מצליחה לקרוא אנגלית ברמה כזאת.

לימון45

New member
לpanther

שלום באיזה זכות אתה קובע שאני לא יודעת לקרוא לכתוב וושיש לי שגיעות כתיב קודם תשאל ואחר כך תעליב הא!!!!!!!! חוץ מזה אני דווקא תלמידה טובה מה אני נשמעת לך סנובית שככה אתה כותב אשמח לקבל ממך תגובה. לימון הכועסת !!!!!! נ.ב מי אתה חושב שאתה? נ.ב2 אני תומכת בעצומה הנה החתימה לימון 45+!+ נ.ב3 אני חשבתי אולי כתבו את Zה באינטרנט מה אתה חושב שאני טיפשה!!!!! ביי לימון הכועסת!!!

רחלי!

New member
החנות שלי!

אני הייתי עושה חנות תמונות! כלומר, בעולם הקסמים התמונות לא סתם עומדות, הם זזות, שואלות סיסמאות, ובטח עושות עוד דברים, הם ממש כמו חצי בנדאם! אז נראה לי שאפשר להקדיש חנויות לכזה דבר...

למעלה