שאלה לי אליכם..

‡NoK

New member
שאלה לי אליכם..../images/Emo63.gif

פתאום מסקרן אותי.. אתם יודעים איזו מגמה לקחת? (השאלה מופנית לטי"תניקים ביננו ששנה הבאה צריכים לבחור..) ולגדולים יותר..באיזו מגמה אתם? כי אני מבולבלת לגמרי

אני...

נרשמתי למגמת קולנוע באילון תבואי גם את נועה עם את רוצה אני יביא לך את הטלפון של המורה והוא יעשה לך מבחן שלפי דעתי היה קל מאוד!! וחוץ מזה יש שם הרבה אנשים טובים ומגניבים ! באהבה עידו יהוה טל

‡NoK

New member
אומנות פלסטית?

במקווה?
יש כזה דבר..? אממ..אני באתי למקווה במטרה ללמוד משהו שנוגע לוטרינריה אבל מאז החלטתי שזה לא מה שאני רוצה לעשות.. במקווה שוקלים לפתוח מגמת אומנות (במקרה ויהיו לפחות 20 אנשים) שתכלול תאטרון או ציור+פיסול..אבל זה לא נראה לי רציני מדי כי אין אפילו בחינות קבלה..
כדאי לי לעזוב את מקווה?
האמת חשבתי על אילון..לא יודעת אם בא לי לעזוב לבד למקום שאני לא מכירה בו אף אחד..(חוץ מאת אשך אחי). תמשיכו להגיב..זה נחמד

Hole In The Sky

New member
לא נוקי ../images/Emo7.gif אל תלכי

ואם כבר... קחי את הפינצ´ר הזה איתך. ואני מדברת על הפינצ´ר המחומצן..
HOLE

katykr

New member
אני במדעית טכנולוגית...

לפעמים זה קשה ומייאש (כמו עכשיו , שיש לי עוד יומיים מתכונת בכימיה), אבל בסך הכל זה שווה את זה, כי יש לי אחלה כיתה. מי שמתעניין במדעים זה ממש מומלץ!! קטי

המרחפת

New member
אומנות פלסטית? יש כזה דבר.

רק שמחזור פ"א הוא הראשון והאחרון שהיה בזה (גם בשנות השמונים ותחילת התשעים היה, אבל גם זה כבר לא קיים). אין בחינות קבלה כי הם ממילא מתכוונים להביא אתכם לאותה רמה, ולפחות מבחינת אומנות פלסית זה לא הכי שבעולם. אם אומנות זה מה שמעניין את הבן אדם, המגמה בהרצוג יותר מקיפה, ותלמה ילין זו בכלל רמה אחרת. אני חושבת שאמרתי את זה למישהו בפורום (אולי זה היה הפורום שלי?) תעשי לך רשימה של מה חשוב לך בבי"ס,מה לא, מה את בהחלט לא מוכנה שיהיה ואיפה תקבלי את מה שאת רוצה. זה בהחלט יעזור לך.

12345

New member
תגיד איך המנהלת שם?

היא היתה מנהלת שלי ב"אלון" לפני שהיא באה לתיכון- אנחנו ממש אהבנו אותה, איך לה אצלכם? יוסי

king kazabubu

New member
היי היי היי

תראה שמע אני גם במדעית טכנולוגית הכיתה עצמה ממש סבבה אני לא אגיד שאין לחץ אבל זה תלוי איך אתה בתור אדם אני לדוגמא לא מודאג מהמתכונת בכימיה יום ראשון. ואני לא מוטרד מכל שאר המבחנים שיש לנו. בסך הכל אם אתה אוהב מדעים ואתה בקטע של כימיה פיזיקה או מחשבים ואם אתה מוזר מאוד אז ביולוגיה אז אחלה. בוא אלינו אלינו אלינו לאיילון אל איילון המדהים הפתוח. נה נה נה נה נה נה..... (השיר בוא אלינו לים). אז תחשבו על זה KING KAZABUBU

katykr

New member
אהם אהם!

שלומי היקר! (והחמוד והמתוק.....) אין שום דבר רע בביולוגיה. מי שאוהב את זה, שיהנה. ומי שאוהב ביולוגיה הוא לא מוזר, הוא פשוט אדם שנורא מעניין לו בחיים והוא צריך משהו שישעמם אותו (ע.ע הגדרת צמחים). קטי

רגע...

אני טוב בפיזיקה (בן המקצועות היחידים שאני טוב בהם) זה אומר שמשעמם לי ? בלי הבנה עידו יהוה טל

Mashina Girl

New member
אני רוצה פסיכולוגיה../images/Emo70.gif אבל...../images/Emo4.gif

במקווה הזה אפשר למות מהביולוגיה שטוחנים לנו שם... איכס..אני נראה לי עוזבת,סוף כיתה ט´.. אני רוצה מדעי החברה ופסיכולוגיה [חח,אם זה לא אותו דבר.. - קיצר,קלטתם אותי,לא?!
]. האמת ש..ש...ש..מקווה זה לאנשים יצירתיים ,נוקי. בעיקרון
... טוב,נו...תבחרי משהו [אין לי מושג איזה אפשרויות יש...] ותודיעי לנו
בהצלחה סיסטר! Mashina Girl

katykr

New member
לא.....פיזיקה זה לא משעמם...

אני לא בפיזיקה, אבל מי ששם דווקא די נהנה. ביולוגיה לעומת זאת.... זה כבר משהו אחר. קטי

katykr

New member
איזו כיתה את?

אני מניחה שלא הגעת ליא עדיין... גם אני מאד אהבתי את זה...ובחרתי בזה כמקצוע הרחבה .... אבל כשמגיעים ל"הגדרת צמחים"...מבינים בדיוק למה אנשים אומרים שזה משעמם! קטי

למעלה