שאלה לי אליכם!

Ed Hunter

New member
שאלה לי אליכם!../images/Emo36.gif

למה אנחנו מארגנים את המפגש פורום? מה התכלית של כל ה"אירוע" הזה בכלל? האם מישהו מכם מאמין בלב שלם שאנחנו נהפוך לחברים גם מחוץ ל"עולם הוירטואלי"? או שזה נעשה סתם מתוך סקרנות לראות מי הבן אדם שנימצא בצד השני של המסך... מנסיון, לא תמיד הבן אדם שנימצא מאחורי המסך הוא בעצם הבן אדם שאנחנו פוגשים... יש אנשים שבחיים שונים מאד ממה שהם פה... האם אנחנו מוכנים לזה שאנחנו הולכים לפגוש אנשים שונים לגמרי? אנשים זרים אחד לשני לחלוטין...

נו, בגלל זה זה נורא מוזר לי

אני הייתי בסדר עם להשאיר את "חיי הוירטואלים" לחוד מחיי המציאות שלי, עד שאנשים רעים באו והכריחו אותי להיפגש עם זרים.
וכמה שזרים האלה נראים נחמדים, על המסך, יכול מאוד להיות שלא תהיה כימיה במציאות! ואני בכללללללל ילדה מטומטמת שאתם לא רוצים לפגוש.

Ed Hunter

New member
אם אנחנו לא רוצים לפגוש אותך אז...

למה את באה? תחסכי מאיתנו:) סתם:) את יודעת שאני מתתתתתתתתתתת לפגוש אותך!
גם אם לא נתחתן בסוף, זה עדיין יהיה כיף:)

cory183

New member
מישהו פה מקבל רגליים קרות??

מה הקטע אנשים??? אף אחד פה לא בא לבחון אתכם על הופעתכם החיצונית... זה פשוט נחמד להעלות את ההכרות ברמה... ואין מה להשוות בין שיחות במחשב למפגש אמיתי... אמנם אי אםשר יותר לשקול מילים ולהתנסח בשפה גבוהה (אההמ אההמ נדב..) אבל לי זאת לא תהיה בעיה:) כי אני תמיד אומרת מה שבראש שלי חחחח... בכל מקרה תבואו! ואדי! מה שאתה עושה פה לא מתאים לתפקיד שלך, שאתה כידוע כל כך אוהב, בכלל!! זה דיכוי האוירה! וזה לא מוצא חן בעיני!!! כולם באים למפגש וזה סופי.... love ya all ba bye

Ez sLeeP

New member
אני? שפה גבוהה?

על מה לעזאזל את מדברת? סתם, אני לאבבל (Lovable למתקשים) פרסון. דוגל רשמית במשפט - "Hug me, I'm Beautiful!". יהיה טוב, ותצאו מהפסימיות האלו. מקסימום תפגשו אנשים פשוטים (למרות שאני בספק, אני וקורי כלל לא פשוטים) ותחזרו לחייכם (כלומר - נחזור לחיינו) הוירטואלים-משהו, ונשאיר הכל מאחורינו.. (למרות שאני מתכנן כבר מפגש בפסח.. למי שרוצה..).
נדבו'ש. נ"ב - וברור שהופעתי החיצונית שובה.

אני לא יודעת מה איתכם אני..ב-ל-ח-ץ!

אוףףףף... נראה לי שברגע האחרון אני אבריז..!

heaven is here

New member
כנסו

נותנת לכם דוגמא מהחיים פורום עברי לידר ערך מפגש בקיץ בו נפגשו כמה אנשים הנכנסים מדי יום לפורום כותבים בו. מאותו רגע הפורום נהפך למשפחה אחת גדולה. האהבה שם פשוט חוגגת. מחר נערך גם המפגש השני בו אני ונדב ניקח חלק. אם נדב היה פה הוא גם היה מספר על המשפחה הנוספת שיש לו...

Ez sLeeP

New member
כן, מלבד אשתי האהובה,

שבאה מן 'החיים האמיתיים' (לא בעד הדבקת תוויות), קיבלתי אבא, גיס, דודה, אנד וואט נוט. אז נכון, זה לא נשמע שפוי ביותר, אבל זה חבורת אנשים מקסימים, שאני בספק אם אשאיר מאחוריי, או אאבד עמם קשר. נכון, קשה לשמור על קשר כשאנשים רחוקים יותר, אבל יש אינטרנט, ויש טלפונים, ויש SMSים, ויש, ויש.. ואנחנו נסתדר. תבואו, יהיה כיף. כל המבריז מקבל נזיפה! סתם. תעשו מה בראש שלכם. לא תבואו - ההפסד כולו שלכם.

למעלה