"שאלה לי אליכם" (2)

"שאלה לי אליכם" (2)../images/Emo3.gif

שוטטתי לי בין הפורומים וראיתי ויכוח מעניין. דיברו שם על זה שבגלגל"צ טוחנים שירים . חלק אמרו שזה טוב וחלק אמרו שזה ממאיס את השיר.. (דיברו שם על השירים של איה כורם) אז מה דעתכם.. הייתם רוצים שיטחנו את השירים של לירון ברדיו ( כשכבר יצא הסינגל...
) או שלדעתכם זה יכול רק לקלקל? ורון - אפשר לחשוב על זה כרעיון לסקר..

כל שיר

ששומעים אותו יותר מדי פעמים מתחיל להימאס. יש משפט עתיק יומין בספרדית שאומר, שאוכל שהוא יותר מדי מתובל נעשה לא טעים בשלב מסוים. בקיצור, אני לא בעד לטחון שירים.

the only DaRdAr

New member
לדעתי.......

אם השיר מושמע הרבה בגלגל"צ, סימן שהשיר מצליח, זה שטוחנים אותו מה אני אגיד...זה טוב וזה רע..טוב כי משמיעים אותו הרבה לאומן זה טוב ולמי שאוהב את השיר ורע כי השיר יכול להינמאס כמו שאומרים ולפעמים יש שירים טובים שה ימאסו מהר מדי ממה שציפו או שטוחנים שירים לא טובים או שירים שאנחנו לא אוהבים...אבל אם זה בקשר ללירון אם ישמיעו הרבה אצת השירים של בגלגל"צ זה יהיה טוב

../images/Emo13.gifלמטבע יש 2 צדדים

גלגל"צ משמיעים שירים רבים 43908034590 פעמים ביום, מה שמונע מאמנים מוכשרים אחרים להישמע לצערנו ולו פעם אחת. מצד שני, גלגל"צ גורמים לחלק מאמנים שאינם מוכרים להפוך להיות הצלחה גדולה וקונצנזוס. חלק יגידו שירים איכותיים, חלק יגידו שירי מיינסטרים ויזלזלו בשירים שהם משמיעים. אני מאמין ומקווה שהסינגל הראשון של לירון ייטחן, או לפחות יתחיל בצנוע ויסיים בטחינה, כי זה יעזור מאוד ויבנה הצלחה וקהל ללירון. ומקסימום, אם לא בסינגל הראשון אז בשני. אף פעם לא מאוחר להצליח

moshavnikit

New member
אין מצב שלא יטחנו אותו

גלגל"צ אוהבים אותו, ואין מצב שלירון יאכזב

למעלה