שאלה לי אליכם/ן

שאלה לי אליכם/ן

שלום, כולם מדברים פה על מקרים שקרו להם, חששות, נפילות וכד' חוץ מלדבר על כמה שכואב ומציק שזה דבר חשוב בפני עצמו השאלה שלי אוקי, אז מה עושים עם זה? מה עם דרכי טיפול? עד היום ידוע לי על שלוש דרכים מוכרות: ברברה דם ומכון CTI, המחלקה בהדסה וקלינאי תקשורת למינהם. מישהו מכיר ויכול לספר על דרך טיפול שעזרה לו או שלפחות ניסה אותה (שמות אנשים, שמות). בואו נדבר על הבעיה, אבל גם בואו ננסה גם למצוא לה פתרון.. תודה

ניצווש

New member
אני שם..

אני במכון CTI! הייתי שם אתמול והיום.. יש לי שם טיפול הם ממש עוזרים לי...

אז אין פיתרון?

לפי ההתעניינות יותר נכון חוסר ההתעניינות לשאלה שלי אני מבין שאין יותר מדי פתרונות? אפשר לומר שכמעט ואין מה לעשות אוקיי

בני 8

New member
יש פתרון!

שייך, רצוי, ואפילו חובה- להתפלל. אם אלוקים פתח את פי האתון את שלנו הוא לא יכול?!.

אני מעדיף פתרון אחר

אני חושב שאני אשאיר את האחריות והטיפול לגמגום - לעצמי. ולא לגורמים אלוהיים אחרים. תודה

ג ר ה ם

New member
אני עשיתי תיפול ארוך

אצל CTI ליפני 3 שנים שהגימגום שלי היה מיאוד קשה אם הרבה בלוקים מיאז אני מתרגל כבר 3 שנים כימאט כל יוםוהיום אני מגמגם קל וליפעמים בכלל לא מגמגם זה תהליח ארוח וקשה אבל איפשר להשתפר אם הגימגום מאוד יש הרבה כאן שהם במצב שלי שעשו תיפול טוב והיצליחו לשפר את שתף שילהם

מכביסט 8

New member
ותגיד

לפני הטיפול היה לך בלוקים ועם כן מה עכשיו עדיין ישנם ועם היה לך לפני הטיפול מילים שתמיד נתקעת בהם עם כן מה עכשיו?

giva255

New member
מענה לניקיניים 22.5

יפה שאתה לא מתקרנף ולא מתייאש מהיכולת להירפא. אני מגמגם ותיק לשעבר, וכיום מרפא בדיבור. דרך הריפוי שאני מטפל בה במקרים רבים, היא דרך מורכבת ואני חושש להגדיר אותה במשפט אחד שעשוי להישמע לא רציני. באופן כללי אתנסח כך: אני מבקש למוטט את הגמגום בהדרגה בדרכי עקיפה וערמה, המתבססים על שיבושיהם הבלתי מורגשים של אנשים המדברים רגיל. עבודת הדוקטורט שלי סוקרת את שיטות הטיפול השונות בעולם כולו, ואינני מכיר מישהו שמטפל כך. בברכה ובתקוה. ד"ר יעקב אלטמן

למעלה