שאלה לי אליכם/ן

זה בעיתי

השאלה אם יש סבה לזה. אם הם ידידים מאד קרובים, אולי יש סבה. אם נפגש אתה במקרה או עבר ליד ביתה ורצה להכנס לבקרה, זה בסדר. צריך לבדוק, אם זה סביר ואם זה יוצר חשד.

adi1331

New member
ואוו... האמת..

זה נשמע רע. מאוד רע! אבל לפני שאת ישר קופצת למסקנות, אולי פשוט תדרשי ממנו לתת לך הסבר? (וכדאי מאוד שזה יהיה הסבר משכנע). בגדול- זה בכלל לא עושה רושם טוב. סימן לא טוב.

FairyTale17

New member
אז עוד פרטים...

הם היו ביחד שנתיים היא האהבה הראשונה שלו, אקסית מיתולוגית... נורא אהב אותה ולקח את הפרידה ממש ממש קשה. כל זה לפני 8 חודשיים. הם חזרו ושוב נפרדו.. כשהוא עדיין אוהב אותה. את כל זה אני יודעת ממנו. הוא טרח לספר לי הכל בפרטי פרטים בפגישה בשלישית שלנו. היא עדיין רוצה אותו היא מתקשרת אליו ורוצה להיפגש איתו. כשהיא התקשרה אליו ב- 23:30 בלילה היא ביקשה להיפגש איתו כדי שהוא יוכל לעזור לה באיזה משהו...כי "הוא מכיר אותה הכי טוב בעולם". כשדיברתי איתו באותו היום... אחרי סופ"ש שהיה לנו ביחד ולא נהנתי בכלל.. וזה כבר סיפור אחר... הוא סיפר לי ביוזמתו מבלי ששאלתי אפילו מה הוא עשה. (למה?). רציתי לשמוע את דעתכם כי אני אישית ממש לא התרגשתי מזה ולכל מי שאני מספרת את זה מגיב אחרת.... כמוכם. אבל נדמה לי שבאמת כדאי לדבר איתו...

אוקיי כמה דברים...

א. לא ברור לי למה המשכת לצאת איתו לאחר הפגישה השלישית כשהבחור אמר לך במפורש לפי דברייך שהוא עדיין אוהב אותה -
"כשהוא עדיין אוהב אותה. את כל זה אני יודעת ממנו. הוא טרח לספר לי הכל בפרטי פרטים בפגישה בשלישית שלנו." הבחור לא פנוי ריגשית ואת ממשיכה לצאת איתו? הוא אומר לך את זה שחור על גבי לבן, אז מה בעצם הוא עושה איתך?! ומה את בעצם עושה איתו?! מקווה שהוא יפסיק לאהוב אותה ויתאהב בך?! לא כך בונים מערכת יחסים ובטח שלא חדשה. ב."היא עדיין רוצה אותו היא מתקשרת אליו ורוצה להיפגש איתו" = ומה לך יש להגיד בעניין ? כלום? את נותנת להם את ברכתך בזמן שאת עדיין איתו? ג. לפי דעתי לא התרגשת וזה לא הזיז לך כי משהו פה חסר לי. זה לא נשמע לי כמו כל קשר רגיל של מערכת יחסים בין שני בני זוג מאוהבים. את אוהבת אותו בכלל? מה את מרגישה כלפיו? כי לא ברור לי. את שמה את עצמך בצד וחבל עליך לפי דעתי. איפה הכבוד לך? איפה המעמד שלך בתור החברה שלו?

FairyTale17

New member
תגובה

טעות כתיב.."אהב" הוא אהב אותה כשהם נפרדו.. אחרי שלושה חודשים היתה לו חברה "ריבאונד" שזה נגמר אחרי חודשיים ואז אחרי 4 חודשים הוא הכיר אותי. דרך חברה. מבלי שראה אפילו תמונה שלי התקשר ושלח הודעות כמה וכמה פעמיים ביום כי "סקרנתי אותו ונשמעתי חמודה ואינטילגנטית" והוא נחוש כבר לפגוש אותי. יכול להיות שאני תמימה. אבל בתקופה שאנחנו ביחד 3 חודשיים אני מרגישה שהוא מרעיף אליי אהבה רבה. אני לא טיפוס קנאי ויש לי אמון רב בו. אתה צודק שזה מעיין רמיסה של הכבוד שלי שהוא נפגש איתה ומדבר איתה, למען האמת יש לנו לא מעט בעיות בזוגיות גם ככה אז עניין האקסית הוא דיי שולי. אני חושבת שבנוגע לבעיות אחרות שצצו מערכת היחסים שלנו היא לא בין שני בני זוג מאוהבים... אני אוהבת אותו המון ..ולפעמיים מרגישה שאני רק עושה מה שיהיה טוב בשבילו ומנסה להתחשב בו יותר תוך ביטל הרצונות והצרכים שלי. דע לך שעזרת לי המון... תודה!

אוקיי

א. אני בת
ב. לפי דעתי גם את סוג של "ריבאונד". ג.לא הבנתי למה התכוונת שכתבת.."אני חושבת שבנוגע לבעיות אחרות שצצו מערכת היחסים שלנו היא לא בין שני בני זוג מאוהבים..." = אז אתם לא מאוהבים ? או כן? כי משפט אחרי זה כתבת שאת אוהבת אותו. לא ברור לי. ד.בכל קשר צריך לדעת להתפשר ולוותר על במידה הנכונה. אל תבטלי את צרכייך ורצונותייך !! גם לא בשביל אף אחד בעולם, ובטח לא בשביל בחור שאת יוצאת איתו בסך הכל 3 חודשים והוא שומר על קשר הדוק עם האקסית שלו. אני במקומך...ובאמת ובתמים..הייתי מנערת אותו כמו שצריך, מעמידה אותו על מקומו ומזכירה לו ש... "הלוווו, גם אני קיימת !!!" ואם הוא לא מכיר בזה...שלום ולהתראות. אה כן ו...שימסור ד"ש חם לאקסית.

FairyTale17

New member
סליחה.. הייתי צריכה לדעת שאת בת :)

שהמשפטים שאני כותבת לא מתחברים אחד לשני. אז אני אנמק.. אני מרגישה שהוא מאוד אוהב אותי ונמשך אליי וטוב לי איתו ולהפך והכל. אנחנו הכי מאושרים בעולם ביחד והכל היה כל כך מושלם וזה כבר העלה חשד. כל זה עד לפני שבוע. שהדברים התחיילו להסתבך. לא הרגשתי שהוא משקיע מספיק זמן איתי למרות שאני מגיעה למרכז במיוחד בשבילו..(אני דרומית) ו.. באמת שזה סיפור ארוך... (חבר קרבי יוצא פעם בשבועיים). אני כבר שבוע שומרת דברים בבטן ובולעת הכל... הוא לא יודע מכלום, מבחינתו הכל בסדר . בשביל לשקם את היחסים בנינו אני חייבת לדבר איתו..אני מאמינה שזה משבר ולא פרידה כי בכל זאת למרות התקופה הקצרה שאנחנו ביחד יש לנו קשר טוב...חחח מוזר לי לרשום את זה כי לפני מה שאני מספרת זה נראה שאני חייה בבועה. אבל תסכימי איתי שלפי כמה משפטים אי אפשר באמת לשפוט את היחסים בין בני הזוג.. צריך באמת לראות את האינטרקציה בין השניים.. וכו'..

את כ"כ צריכה לדבר איתו

את חייבת. בשביל עצמך. אחרת יום יבוא ואת תתפוצצי וזה יגמר רע. אני אומרת לך את זה מניסיון. דברי איתו, שתפי אותו, ספרי לו מה עובר עליך. ספרי לו מה מטריד אותך כבר שבוע. מגיע לך לספר כי הוא חבר שלך והוא אמור להקשיב, ומגיע לו לדעת כי הוא חבר שלך והוא אמור להיות מעורב במה שקורה לך. את לא חיה בבועה. הבנתי ממך שאת בחורה עם ראש על הכתפיים. אם זה משבר - קדימה, זה הזמן שלך לעבוד על זה. בהצלחה!

אז ככה..

זה שהוא אמר לך מיוזמתו שהוא הלך ונפגש איתה זה איזשהי נקודה קטנה לזכותו אבל גם זה לא ממש "מציל" אותו. מה שהוא עשה פשוט לא עושים, בטח לא כשהיה לו כל כך קשה להפרד מהחברה וזה היה קשר ארוך של שנתיים שזה כבר מראה על קשר רציני ביותר. זה שהיא מתקשרת אליו עדיין ומבקשת לפגוש אותו זה ממש לא לעניין. אני לא יודעת מה איתך אבל אני הייתי מציבה אולטימטום. או את או היא, אם הוא באמת אוהב אותך ויבין כמה זה פוגע בך הוא יעלים אותה מחייו ואם לא - אז הרווחת כי מגיע לך מישהו שבאמת אוהב אותך.... ולגבי זה שאת מתאמצת בקשר ופועלת יותר למען הקשר זה רק לרעתך. תביני - היות ואת מתאמצת בשביל הקשר, את מעריכה יותר את הקשר. ברגע שהוא יתאמץ יותר הוא גם יעריך. ושוב - אם הוא לא מוכן לשנות את דרכיו אז הרווחת. כי עדיף לדעת עכשיו מאשר שיהיה מאוחר יותר ואז יהיה יותר קשה לסיים את הקשר.

elena20

New member
אם ככה, אז זו בעיה כי הפרידה היא עדיין

טריה והם נמצאים בקשר, חוץ מזה שבעצמך אמרת שהיא רוצה אותו. טוב ותמים זה בטוח לא יכול להיות. הייתי חושבת אחרת אן זה היה מס' לפני שנים כשלשניהם אין רגשות אחד כלפי השני, אבל זה לא הסיפור פה.

nate2000

New member
אם לא תתחילי לשים גבולות את תאבדי אותו

ואולי הוא בכלל לא היה שלך.... הסיפור הזה מאוד מסריח ולא נשמע טוב. אולי את מבחינתו סוג של "ריבאונד" והוא רק מחכה להזדמנות לחזור אליה.... כדאי שתיזמי איתו שיחה ותגידי לו שהתנהגות כזאת לא מקובלת עליך ואת לא חייבת לסבול את זה. בכלל תמוה לי שהם עדיין שומרים על קשר למרות שהוא איתך.

זכוכיות

New member
זה היה מרגיז אותי מאוד,

ואני בניגוד אליך, הייתי עושה מזה דרמה גדולה. אבל עדין, כמה שהייתי מתרגזת, הייתי מקשיבה למה שהיה לו להגיד. זה לא מתרגזת "מעיפה אותו לכל הרוחות", זה מתרגזת "אתה חייב לי הסברים והבטחות". אני קצת מבינה אותו, כי גם לי יש אקס- ידיד, שלא לי ולא לו יש רגשות רומנטים (למעשה- שנינו מאוהבים עד מעל לראש באנשים אחרים, ומתייעצים ומדברים גם בכל הנוגע אליהם)- אבל אנחנו בהחלט יכולים להיפגש בשעות מאוחרות סתם כדי לדבר. אבל בו זמנית- לא הייתי נפגשת איתו באמצע הלילה או במקום סגור מתוך ידיעה שזה יעציב את בן זוגי. יש דברים שלא עושים גם אם הם מרגישים הכי בסדר שבעולם, כשעוד צד מעורב בסיפור, בעיקר כשזה צד שאכפת לנו ממנו.

מה היינו חושבים?

זה חבר שלי וכגבר לגבר אין לי בעייה שהוא יפגש איתה. אם הייתי בחורה הייתי אולי קצת מעקמת את הפרצוף כי ייתכן שזה היה נראה לי קצת תמוה (וזה במידה ואני לא מכיר את האקסית). לא כולם בוגדים, לא כולם עושים דברים בחדרי חדרים ויש אנשים קצת יותר בוגרים שיודעים לשלוט על הרגשות שלהם.

למעלה