שאלה לי אליכם,המומחים בצבא

ora25

New member
שאלה לי אליכם,המומחים בצבא

אז ככה אני בחור בן 19 לפני גיוס.. אחרי ניסיונות כושלים מצידי להשתחרר עם סעיף אסטמה הגעתי לתת רמה, וזייפתי אישור מהרופאה על כך שאני לא בריא מבחינה רפואית ו "ממליצה להימנע משירות צבאי" אז ככה יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם תופסים אותי על אישור לא חוקי? 2. איך לעזעזל אני יוצא מהצבא הזה?? שתבינו משהו זה לא שאני לא רוצה להתגייס אני פשוט לא יכול עקב שאבא שלי נפטר לכמה חודשים ואני חייב להיות בבית לעזור!! איך לעזעזל אני יוצא מהדראק הזה ,יאלללללללה אני לא רוצה לצאת על נפשי אין סיכוי אי התאמה? אפשרות? מזה בדיוק לעומק -אי התאמה? אשמח אם תענו לי על השאלות תודה אזרח נואש מהמדינה, גם מהצבא

ז י ק ו

New member
בחור יקר

קודם כל ברוך הבא לפורום. ובאשר להשתמטות מהצבא, תאכלס עזוב את שלל הסיבות שדפקת לנו פה אבל מדוע אתה רוצה להשתחרר מהצבא את זה עוד לא הבנתי? גם לי יש אסטמה ועשיתי שירות מלא עם תוספות, כך שאסטמה זה לא סיבה להשתחרר מצה"ל, מה שכן סיפרת לנו שאביך נפטר ואתה צריך לעזור בבית מבחינה כלכלית או שמרטפות או כל סיבה אחרת הקשורה למות אביך. אולי פשוט תלך על הקטע הזה ואני בטוח שתצליח בזה יותר מאשר תביא אישור רפואי אודות מצבך הכביכול "לא בריא". אגב אתה הומו/דו/מתלבט/אחר (בחר את התשובה הנכונה) ושיהיה בהצלחה, עדכן אותנו מה קורה איתך בהמשך.

מאלונקה

New member
זיקו היקר

אנו איתך. ותעשה טובה ! רגע לפני שאתה עונה , תחשוב :) לא שאנו לא מרוצים ממך , ולא שאנו לא אוהבים אותך מספיק . רק תבין את מה שאתה רוצה ואח"כ תנסה לרשום את זה לאט לאט . רק בשביל שתיהיה ברור . קח תזמן . אנו פה מחכים לך . האגודה למען זיקו .

ז י ק ו

New member
חשבתי ...

חברי "האגודה למען זיקו" שלום רב אנסה לרשום את זה לאט לאט כמו שביקשת: חשבתי.. וזה מה שיצא לי לכתוב ולענות לבחור... אני מאמין ברעיון שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני באופן אישי בעד צבא ושירות בצה"ל אבל מכבד כל החלטה גם החלטות של כאלה שלא רוצים להתגייס ולא משנה מאיזו סיבה. אני כמנהל פורום ובראש ובראשונה בן אדם-גאה-מילואימניק-ישראלי מרשה לעצמי לפרגן לכל אחד (בגבולות ההגיון) ולנסות לעזור לכולם להעביר את השירות הכי טוב ובצורה הכי מהנה קלה וכייפית (עד כמה שאפשר) תודה לחברי האגודה

למעלה