אם אתה אומר.. ../images/Emo4.gif
לי זה נראה כמו פשרה כלכלית הרעיון הזה של ללכת לבי"ס יסודי ולצלם חוג בלט/ התעמלות אומנותית של ילדות בנות 7 ולא כ"הוא לא ראה דרך אחרת לבטא את המילים של השיר בצורה הכי טובה"
אבל קטונתי
אולי אתה צודק.. אני לא רואה שם שום ביטוי, ולא הקטן ביותר ל"משקה את עצמי בדעת, מרווה את השורש עמוק, ספר ישן מפעם, אותיות שחורות, לבנות" או למשפט שציינתי קודם או ת'כלס לכל חלק גאוני אחר בשיר (וזה לחלוטין אחד השירים האהובים עליי של אביתר..) אז אני פחות רואה בגישה שלך של "אם הוא עשה את זה ככה, אז ככה זה צריך להיות וזה הכי טוב" ואני לא בטוחה שיש היגיון בהרבה דברים שרואים שם (או בחלון..) בעיקר כי לא רואים שם הרבה
ולגבי השורה האחרונה בשיר, אתה ואני שונים לחלוטין מכל הבחינות, כבר הבנו את זה בעבר.. אתה מחפש "מסובך ומורכב" או "אתגר" ואני, מה לעשות, לא חושבת שפשטות היא מילה גסה! והמשפט הזה בעיניי הוא דווקא החלק הפשוט בשיר הזה, הוא פשוט מתאר סיטואציה פשוטה בבית משפחת בנאי, תמיד ראיתי את זה כזיכרון ילדות שנחרט אבל אני חושבת שיש לו משמעות בקונטקסט דווקא של השיר הזה.. וסיבה לכך הוא הכניס את השורה הזו דווקא שם.. הבעיה היא שכדי להסביר את הקונטקסט שאני רואה אני צריכה לתת את הפירוש שלי לשיר כולו ולא נראה לי שזה המקום.. אז נדבר על זה כבר בהזדמנות
שבת שלום.