שאלה לי אלייכם.

שלום30

New member
תתקשר 100 ותבקש את מספר הטלפון

של מפקדת משא"ז ברמת גן או קפוץ בעצמך לאחד מבסיסי המשא"ז באיזור ושם תשאל את כל מה שאתה רוצה לדעת.

ofirgaon

New member
למה להטריד את 100?

את 100 צריך להטריד רק במקרים דחופים.. אתה יודע כמה הם עמוסים שם.. וכשבאמת צריך אותם הם לא עונים... אתה יכול לבדוק באתר האינטרנט של המשטרה! להלן קישור: מרחב דן. (תסתכל למטה בעמוד)

or_k

New member
100 הוא קו חרום

ובדרך כלל לא מתקשרים לקו הזה לברורים. ברמת גן יש 6 בסיסים ואתה יכול לפנות לכל בסיס במספר הישיר שלו. יש לי טלפון אחד שמספרו:6139659 והוא נמצא ברחוב הירקון 17

מתנדב

New member
אתם צודקים......

100 זה טלפון חרום, ולא צרכים להכביד על היומנאי בטלפונים. אבל בכל זאת, אדם שמעוניין להתנדב, והוא איננו מכיר את הטלפונים של המשא"ז, הוא יכול להתקשר 100, ולברר אצל היומנאי. ואל לנו לשכוח שכל כוח נוסף שמצטרף למשא"ז, זה תורם רבות, ואפילו אם יתקשרו מאה פעם 100, בשביל לברר את הטלפונים של המשא"ז, זה כדאי.

ofirgaon

New member
אבל כל הארץ מלאה פרסומות

עם קו מיוחד למשא"ז (1-800-משהו)

poppai

New member
אזהרה

לא מתקשרים 100, נקודה. ברוך השם אפשר למצוא את המספר בספר הטלפונים, כך אני עשיתי.

מתנדב

New member
מה זאת האזהרה הזאת?

זה נשמע קיצוני ביותר. שורה תחתונה, אם אתם מעוניינים להתנדב למשא"ז, ואין לכם כוח לחפש טלפונים, אתם יכולים להתקשר גם ל100 זה חלק מהשרות של המשטרה.

רועי ב

New member
אם הייתם קוראים את הטג ליין ../images/Emo70.gif

הייתם מגלים שאפשר לחייג 1800200020

שלום30

New member
אזהרה לא מתקשרים 100 ומפריעים לששבש

מתוך הכרות אישית עם מספר 100 מצאתי לנכון לומר, שיש הרבה זמנים שהשוטרים יושבים חסרי מעש בתחנה ומשחקים ששבש ודמקה אין לי על זה תלונה והלוואי וככה יהיה להם כל ערב, אבל לומר שאסור להתקשר ל 100 בגלל שהם עמוסים זו קצת גוזמה. המספר 100 נועד לעזרת האזרח בכל תחום בו האזרח חושב או מבין שהמשטרה תוכל לעזור לו.

למעלה