שאלה לי אלייכם

• פותח הנושא TOli6
  • פורסם בתאריך

TOli6

New member
שאלה לי אלייכם

יש לי כלב הרבה פרווה ספרינגר ספנייל חתיך אמיתי יש לו פרעושים ודי הרבה ואני קניתי כבר את כל סוגי הריסוסים (כמובן בתקציב שלי שהוא לא הרבה)אבל פעם הם היו עוזרים לו היום כבר לא....אז השאלה שלי היא כזו קניתי אבקה שהיא ניראה לי הכי גרועה מבין כולם כי היא לא עוזרת הרבה אבל הרשתי לעצמי להישתמש בה הרבה כי היה בה קילו ואיבקתי את כל השטח שלו ואותו למה היא לא עוזרת?....האבקה? תודה לכל מי שעונה

היי

קודם כל, התאהבתי בנסיך ממליצה קודם כל לספר את המתוק, גם יהיה לו פחות חם. אם בשטח שלו יש מזרן או שטיח רביצה יכול להיות שהם מאוד נגועים, אולי אייכות האבקה באמת לא מספיקה . אז ליזרוק ולהביא חדש...כמובן אאחרי תיספורת ורחצה יסודית שלו . מומלץ ביותר טיפות של פרונטליין, זה לא זול אבל הכי טוב שיש. וקולר קילטקס נגד קרציות

הכי טוב שיש זה עניין של אזור

אנו משתמשים בטיפות של אדוונטיקס שהן גם נגד פרעושים וגם נגד קרציות באותה האמפולה.הפרונטליין לא הזיזו לכלבים כהוא זה.

katam

New member
אצלינו הדוונטיקס עובד מעולה

ממש חיסל את הכל. גם אצלינו הפרונטיין לא הועיל אנחנו משפלה

משלוש סיבות אני מעדיף אמפולות

1) אבקה או ריסוס עלולים (עם כל הזהירות להיכנס לאיזורים רגישים), פה עיניים, אף. בנוסף ראיתי כלבים שהתנגדו כל כך לריסוס עד שהיו על סף התקף לב. 2) יש נטיה להשתמש ביותר מדי או פחות מדי בריסוס או אבקה. 3) אמפולות יותר יעילות. לעניין סוג האמפולות המומלץ, הדבר תלוי בגזע הכלב, באיזור, בסביבת מגוריו ואורח חייו, ברגישותו הבריאותית, משקלו וכו' רצוי להתייעץ עם וטרינר. יש הרבה בעלי חנויות ישרים,אך יש לא פחות שימכרו לך את האמפולה, בה אחוז הרווח שלהם ממוקסם. בכל מקרה רצוי מאוד לקרוא את הוראות השימוש, ולבדוק שלא פיספסתם, ונתתם לכלב אמפולה שלא בהתאם למשקלו. אזהרה: אמפולת רוולושן אסורה לגזעי קולי, רועה אוסטרלי והקרובים להם. אמפולת אדוונטיקס רעילה לחתולים, כך שאם יש כלבים וחתולים בצוותא, ראוי לשקול את שימושה על הכלב, בהתחשב במגע בינו לבין החתולים. בעיקרון רוב האמפולות יעילות לגבי פרעושים, פרט לאדוונטיקס היעילה אף לגבי קרציות. טיפול נגד פרעושים באמצעים המצוינים מעלה ראוי שיתחיל מגיל 5 שבועות ובמינון הנכון. לעניין גורים מגיל חמישה שבועות רצוי למרוח את האמפולה או התרסיס על בד, ולהעביר על גוף הגור.

TOli6

New member
תודה לכולכם ועוד שאלה

פרעושים מתים במים?...

רחצה בים

יכולה לעזור, אם כי אין היא מהווה כמובן מניעה לחזרתם מחדש. גם שמפו נגד פרעושים כנ"ל. בכל מקרה תתיעצי עם וטרינר לגבי שימוש באמפולה או בשמפו או בכל חומר הדברה אחר. זאת מאחר וכבר השתמשת בכמויות ניכרות של אבקה. לגבי הים קחי אותה בשעות הערב המוקדמות, כדי שלא תנזק מהשמש.

למעלה