שאלה לי אלייך?

כמובן.

מרצ מעוניינת בטובת כל האזרחים, גם הערבים וגם היהודים. אגב, אתה מזכיר לי שבבחירות 99 חילקתי סטיקרים ופלאיירים של מרצ בצמתים. ערבי אחד עצר לידי ואמר שהוא מצביע לנתניהו. התפלאתי, הרי נתניהו דפק את היהודים ועוד יותר את הערבים. התשובה שלו היתה שנתניהו יהרוס את המדינה...

Asaf p

New member
תגיד לי משהו

אתה לא הבחור מערוץ גישור בדלנט שהיו לי ויכוחים ארוכים איתו לפני שהתגייסתי ב 99? היה לך כינוי נוגוד או משהו כזה. ואנחנו בערך באותו גיל

היי גם אני היתי בגישור !!!

הניק שלי היה Goldust זוכרים את gad, asaf17 ושאר ה"לוחמים"?

Asaf p

New member
זוכר במעורפל

אני הייתי Asaf18 להבדיל מAsaf17/ אני זוכר משם גם את טום. כן, פעם היו ויכוחים כמו שצריך.

Asaf p

New member
אני כמעט בטוח שאני זוכר מי אתה

הגיל שלך היה גבוה בהרבה מהממוצע שם נכון?

עכשיו בן 21

והיה את nativ שזה תומר מנהל היום את הפורום של איחוד לאומי ואסף17 שחזר בתשובה וכותב פה בניק asaf2000

Asaf p

New member
לפני שנה פגשתי בצ´אט את טיסונה

עוד אחד מגישור, שאמר לי כל מיני דברים מוזרים שהוא גילה על התום הזה.

אני עוד מדבר איתו...

גם הוא משרת עכשיו בצבא הכיבוש, מנסה להוציא כל פתור אפשרי

אכן כן. זה אני ../images/Emo13.gif

בנתיים הספקתי לבזבז שלוש שנים בצבא הכיבוש, ועכשיו אני סטודנט בטכניון.

Asaf p

New member
לפני שלוש שנים לא זוכר שקראת

לזה צבא כיבוש. צברת כעסים על הצבא בשלוש שנים אני רואה

אז כנראה שכחת...

אומנם עבר הרבה זמן מאז, אבל כן קראתי לצה"ל כבר אז "צבא הכיבוש". אם כי כמובן אז צה"ל פחות התעסק בכיבוש, ויותר בהגנה על הגבולות, (חוץ מבלבנון) אז הביטוי היה פחות רלונטי מהיום.

ואתה צודק לגבי הכעסים...

אם פעם, למשל, האידיאולוגיה שלי היתה בעד גיוס כולל של החרדים, היום היא הפוכה - להפוך את הצבא הזה לצבא שכיר ומקצועי. אתה מוזמן לקרוא בקישור המצורף ולהתפקע מצחוק (אף על פי שזו המציאות ולכן זה עצוב - רס"ב שמעון).

Asaf p

New member
אני הייתי קצין ואני יכול להגיד לך

שחלק מהסדיר מבזים את הצבא יותר מאשר תורמים לו,והרבה קצינים חושבים שצריך להפוך את הצבא ליותר קטן ומקצועי. אבל מכאן לבוא ולדבר על זה באופן מעשי זה לא מציאותי וסתם משאלה . הבנתי מהאתר שהיית בחיל תחזוקה. לדעתי הוא החיל הכי מושחת בצה"ל, כך שמזלך היה רע אחי.

תפקידו של רס"ר

גם אני היתי בצבא "הכיבוש הציוני" ואני יודע מה זה רס"ר אחד שמקבל משכורת מהצבא על כלום. (קריאת עיתון, הליכה לחדר אוכל, קצת נקיונות וקצת צעקות על עובדי הרס"ר שהקצין יהיה מרוצה)

רק תיקון קל

זה לא "צבא הכיבוש הציוני" אלא "צבא הכיבוש", מכיוון שאין שום דבר ציוני בשליטה בשלושה מליון נתינים חסרי זכויות.

למעלה